Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan adjam a tudtára?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára?

Figyelt kérdés

Igazából én mindkét nemhez vonzódom, de az életemet nem tudom elképzelni egy fiú mellett.

Számomra undoritóak minden téren vgyis az agyam ezt diktálja, de egyébként meg ők is tetszenek. Nehéz megmagyarázni.

A lényeg az, hogy ha nekem tetszik a saját nememből valaki akkor hogyan adjam a tudtára? Mert azért ez teljesen más,mintha heterokról beszélnénk, nekik könnyebb is a helyzetük.

És hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni?

A csinos szép lányok érdekelnek, mert általában a leszbikusoknak (vagy bi) nem olyan szép az arcuk.

17/l

2019. márc. 14. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagy tèvhit hogy csak csùnya leszbikusok lèteznek, max te csak azokat veszed èszre mert vak vagy.

A nőies nők közt is rengeteg leszbikus van, csak te automatikusan azt gondolod hogy heteró. Vagy alapbòl van egy gaydar-od vagy nem foglalkozol ilyen sztereorìpiàkkal hogy hogyan nèzzen ki egy leszbikus. Èn nekem hosszù a hajam, farmert, csinos blùzokat ès magassarkùt hordok. Hùha akkor èn màr csak heterò lehetek...

Bàrhol ismerkedhetsz leszbikusokkal, de cèlszerűbb interneten ilyen csoportokba belèpni vagy regisztràlni, ismerkedhetsz leszbikus bulizòs helyeken is pl. ha pesti vagy ott a WoW vagy az Ösztrosokk...

Èn pl. az exeimet mind ismerősök àltal ismertem meg. Tudtàk a baràtaim hogy leszbikus vagyok ès hàt a heterók annyira segìteni akarnak hogy amint megismernek egy màsik leszbikust, azonnal összeboronàlják őket... :)

2019. márc. 14. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

,,csinos szép lányok érdekelnek"

Melyikünket nem?! :D

2019. márc. 14. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az arc esztétikai minősége a szexuális orientációtól függ? Ma is tanultam valamit. :D
2019. márc. 14. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!