Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségi után hogy adjam egy tanár tudtára hogy nagyon tetszik nekem, és szeretném ha lenne több is?
Ha fogalmad nincs, akkor sehogy
Majd ha nő lettél, akkor tudni fogod
Habár én leszbikus vagyok de azért válaszolok hátha hasznos lesz.
Bele voltam esve a tanárnőmbe, 4 éven keresztül. Neki meg én voltam a kedvence. 99%-ig biztos voltam benne hogy bejövök neki, de se én, se ő nem lépett semmit. Pedig esküszöm ahogy nevetgélt a vicceimen, ahogy megérintett mindig, ahogy szünetekben is odajött beszélgetni meg hazavitt a kocsijával meg kivételezett velem, fullra biztos voltam benne hogy tetszem neki.
Érettségi után a fodrásznál futottunk össze, és én meghívtam egy sütire. Nemet mondott, kérdeztem kicsit olyan poénosra fogva hogy miért, ki tiltja meg?
Erre ő azt mondta hogy nem szeretne engem megbántani, tudja hogy én többet érzek iránta de ő a férfiakat szereti....
Szóval koppantam egy nagyot, pedig teljesen biztos voltam magamban.
Én anno gimiben, az utolsó órán visszamenten a föci terembe, felültem a tanár úr elé az asztalra, és rámosolyogtam. Ennyi is elég volt, nem kellettek szavak.
Ha veletek is ez van, kár túlbonyolítani. :)
Jesszus 8 nagyon kemeny
Lett belole valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!