Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan adjam a tudtára, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára, hogy elég nyitott vagyok rá és alig várom, hogy "kimutassa a foga fehérjét"?

Figyelt kérdés
Régóta jatszottam a gondolattal, hogy milyen lehet egy nővel a szex, de nem próbaltam ki a csókon kivúl semmit. Viszont kb. 1 éve megismertem egy lányt, aki bi. Nagyon hamar barátok lettünk. Majd részéről komolyabbak lettek az érzések. Sokat vívódtam magamban, de végül belevágtam egy számomra teljesen új élethelyzetbe. Viszont úgy érzem, hogy ő még fél attól, hogy elijeszthet, vagy nem érez elég elkötelezettnek... Én a tapasztalatlanságom miatt nem merek nyitni felé szexualisan. Ez azért van mert még nem vagyok elég magabiztos, kezdőnek erzem magam... Beszéltünk már erről, sőt megbeszéltük, hogy nyugodtan bármit bármikor... De nem változott semmi. Mi lehet a baj?
2017. jún. 15. 07:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha vivodsz: akarod.

Ha nem csinalod: mi dig sajnalni fogod.

S mi van ha nem megy? Akkot vege lesz, mint minden szerelemnek egyszer. Altalaban az ilyen megtortenik az eletben. Ne agyald tul, az nem segit, hagyd hogy kinyaljon, meg te is tedd meg, jarjatok. A tobvit az ido eldonti.

2017. jún. 15. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán a másik csaj látja rajtadd hogy csak a fantáziádban izgat, élőben meg nem mernéd, vagy annyira mégsem vonzódtok egymáshoz, különben már rég megtörtént volna.
2017. jún. 15. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:
A kifogásod tök jó, ennyi erővel semmibe se kezdj bele :D Nem kell rögtön végigpróbálni a leszbikus kámaszutrát, de egész nyugodtan hozzábújhatnál és csókok/simogatások formájában a tudtára adhatnád, hogy mit akarsz. Ha már a kommunikáció nem működik, hogy azt mondjad a száddal, szeretnél testiséget.
2017. jún. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!