Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan állítsam le apámat? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le apámat? 18/L

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Bevezetlek titeket az alap helyzetbe, amiben elég zavaró kezd lenni apám megnyilvánulása. Még iskolázok, még esélyem sincs elköltözni, de amint tudok, megteszem. Szóval van egy szülőm, ki ugyan nem akarja/tudja elfogadni, hogy én mi is vagyok, mert magától rájött. Viszont, ez nem gátolja meg abban, hogy ne tegyen elég fura, számomra sértő megjegyzéseket. A kedvenc ilyen odaszúrásom, mikor kifejti,hogy " a nők farokra éheznek és azért rinyálnak sokat" felém vigyorogva. Mintha a férfi farok egyenlő lenne a mindenható istenünk erejével, mintha az ő képességei minden nőt lenyűgözni tudna. Nos itt a kérdés, mint hozzátok fűzve... Mégis mit találjak ki, hohy ne a férfival való közösülést akarja rámerőltetni? Hogyan neveljem le arról, hogy ne legyen a heteró szex a középpontja, hanem gondoljon kicsit empátiával azokra, akiknek nem része az életének a farok?

Nem, nem leszek heteró, és nem fogom kipróbálni, szóval az olyan válaszokat mellőzték.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2019. márc. 3. 11:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha nem kamu a kérdés, mint itt olyan gyakori (az oldal új neve lehetne gyakorikamuk is), akkor elég kretén apád van.
2019. márc. 3. 11:03
 2/18 A kérdező kommentje:

Próbáltam nem ugyanezt a kérdést kiírni mint ami már létezik más köntösben mástól.

Nos igen.

Ez egy hasznos válasz.

2019. márc. 3. 11:06
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Ez elöl csak elmenekülni tudsz. Ha van barátnőd fel kéne hozni az összeköltözést..
2019. márc. 3. 11:09
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Mi lenne, ha nem vennéd fel? Egyszerűen ha nem fogsz foglalkozni vele, akkor úgyis abba hagyja. Nem érdemes ezen idegesíteni magad. Inkább foglalkozz azzal, hogy találj egy barátnőt magadnak, így nem érzed majd magad egyedül ebben. Kicsit magabiztosabb is leszel tőle. Aztán majd el fogsz tudni költözni. :)
2019. márc. 3. 11:18
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
Nincs esetleg fiu barátod aki bevállalja,hogy megjelentek együtt otthon? Megmondanád faterodnak,hogy vele szexelsz és békénhagyna. Nem kell semmi csak játszátok el. Utána elmeséled faterodnak,hogy jót dugtál igaza volt kell a farok. Utána megmondod neki,hogy az igazit keresed. Barátnő meg csak átjárhat.
2019. márc. 3. 11:24
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Attól, hogy te nem a heteró irányban találtad meg a boldogságodat az egy dolog, értelmes szülőként ezt el kell fogadni és támogatni, ha neked ez így jó és ettől vagy boldog és kiegyensulyozott, még ha elsőre megrázó illetve meglepő is lehet a hír, és ezáltal nehezen tudja is kezelni. Az hogy egy hetero esetben a nők a férfiben csak a farkát látják elég primitiv gondolkodás, ez forditva sem igaz. Ha én a barátnőmben csak egy lyúkat látnék már rég megcsaltam volna már tömérdek lánnyal, tény hogy fontos szerepet játszik a szexualitás, de vajnyi kevés egy jó pár éves kapcsolathoz csupán ennyi.
2019. márc. 3. 11:27
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
32 éves férfiként is azt kell, hogy mondjam, apád egy p.cs. Sajnos a legtöbbször az ilyen emberek mentalitása nem megváltoztatható (beszűkült tudat). Engem pl. nm zavarna, ha lenne lányom, és leszbikus volna,csak ne valami drogossal jöjjön össze.
2019. márc. 3. 11:45
 8/18 anonim ***** válasza:
12%
Sehogy. Sopánkodjatok együtt. Te azért mert apád korlátolt, ő meg azért, mert te nem vagy hetero.
2019. márc. 3. 11:46
 9/18 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Én is fiú..de ettől függetlenül én leülnék a szemébe mondanám hogy mi és miért zavar és ha igazán szeret akkor ezt haggya abba. Ha ezek után sem változna akkor elhatárolódnék tőle...bár ez kemény dolog érzelmileg ...mindenhogyan. Nekem megy végtelenül rideg tudok lenni. Szóval ez az én opcióm...nem kell kézpénznek venni.

2019. márc. 3. 12:13
 10/18 Szende-lány ***** válasza:
23%

Egyetértek az előttem szólókkal. Apád nem jól kezeli ezt a helyzetet. De ugyanakkor egyetértek az ötös válaszolóval is. aki azt mondja, hogy kellene egy kamu pasi. Aki úgy tesz mintha a barátod lenne. Sokan csinálják ezt közülünk. Bármilyen furcsán is hangzik ez. Én is így oldottam ezt meg egy ideig. Mert az én családom is ilyen…

N 37

2019. márc. 3. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!