Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsam le apámat? 18/L
Sziasztok.
Bevezetlek titeket az alap helyzetbe, amiben elég zavaró kezd lenni apám megnyilvánulása. Még iskolázok, még esélyem sincs elköltözni, de amint tudok, megteszem. Szóval van egy szülőm, ki ugyan nem akarja/tudja elfogadni, hogy én mi is vagyok, mert magától rájött. Viszont, ez nem gátolja meg abban, hogy ne tegyen elég fura, számomra sértő megjegyzéseket. A kedvenc ilyen odaszúrásom, mikor kifejti,hogy " a nők farokra éheznek és azért rinyálnak sokat" felém vigyorogva. Mintha a férfi farok egyenlő lenne a mindenható istenünk erejével, mintha az ő képességei minden nőt lenyűgözni tudna. Nos itt a kérdés, mint hozzátok fűzve... Mégis mit találjak ki, hohy ne a férfival való közösülést akarja rámerőltetni? Hogyan neveljem le arról, hogy ne legyen a heteró szex a középpontja, hanem gondoljon kicsit empátiával azokra, akiknek nem része az életének a farok?
Nem, nem leszek heteró, és nem fogom kipróbálni, szóval az olyan válaszokat mellőzték.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Próbáltam nem ugyanezt a kérdést kiírni mint ami már létezik más köntösben mástól.
Nos igen.
Ez egy hasznos válasz.
Szia!
Én is fiú..de ettől függetlenül én leülnék a szemébe mondanám hogy mi és miért zavar és ha igazán szeret akkor ezt haggya abba. Ha ezek után sem változna akkor elhatárolódnék tőle...bár ez kemény dolog érzelmileg ...mindenhogyan. Nekem megy végtelenül rideg tudok lenni. Szóval ez az én opcióm...nem kell kézpénznek venni.
Egyetértek az előttem szólókkal. Apád nem jól kezeli ezt a helyzetet. De ugyanakkor egyetértek az ötös válaszolóval is. aki azt mondja, hogy kellene egy kamu pasi. Aki úgy tesz mintha a barátod lenne. Sokan csinálják ezt közülünk. Bármilyen furcsán is hangzik ez. Én is így oldottam ezt meg egy ideig. Mert az én családom is ilyen…
N 37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!