Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vagyok kanos folyamatosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok kanos folyamatosan, hogy állítsam le magam ha a barátommal vagyok?

Figyelt kérdés

Mit csináljak, ha elég sűrűn feláll a farkam a barátom jelenlétében? Mindig nem tudunk szexelni például ha nyilvános helyen vagyunk nem tehetjük meg és azért előkészítés is szükséges nekem. Amikor otthon vagyunk akkor nem kell visszafognom magamat,sokszor van szex vagy később már csak orális kényeztetés. De már nem merem neki mondani, hogy megint akarom csinálni. Amikor beszélgetünk csak akkor is kanos leszek a hangjára. Ha megölel vagy megcsókol akkor is. És nem most kezdtünk el járni már nagyon régóta ez van velem. Volt amikor kocsiban ültünk, vásárolni indultunk. És megsimogatta a combomat mikor vezetett mellettem. Nem volt benne semmi szándékosság, csak megérintett,de akkor is elkezdtem rá "pörögni". Olyankor már elszalad velem a ló és ráugranék. Néha kellemetlen, mert feszít, nem tudom kiverni se. Csak otthon,de akkor nem muszáj, mert a barátomnak is nagy az étvágya és még sosem utasított vissza. Egyszer volt, hogy színházból jöttünk haza este és amikor megcsókolt,megölelt akkor elmentünk a fiú mosdóba vissza és kézzel szájjal kielégítettük egymást. De azóta sem volt ilyen, meg nem is tudtam annyira élvezni,mert féltem, hogy lebukunk. Mit csináljak, hogy ne legyek folyton kanos a barátom jelenlétében?

F/21 /passzív/ a párom 27/F /aktív/

2018. febr. 2. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez nagyon cuki, hogy ilyen vagy, nem kell ezellen tenned semmit.
2018. febr. 2. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
igaza van a #1-nek :D
2018. febr. 2. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
This is the true love, when 2 soul meet in the sky and the bodies are response.
2018. febr. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!