Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az időskori prosztata gondok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az időskori prosztata gondok akkor is előjönnek ha folyamatosan dugnak és izgatják a prosztatát?

Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Erreenis kíváncsi vagyok
2017. okt. 22. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Statisztikák szerint ha az ember havi 21-nél többször ejakulál az csökkenti a prosztata problémák valószínűségét, viszont nem tudom hány szexuális partner felett, talán 30 körül lehet, az a here rák valószínűségét viszont növeli.
2017. okt. 22. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki birja a FOLYAMATOS dugást? Se enni, se inni?
2017. okt. 22. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Több helyen azt olvastam, ha rendszeresen tud ürülni a prosztata, akkor kisebb az esélye a megbetegedéseknek, mert a rákkeltő anyagok nem halmozódnak fel benne.

Ettől függetlenül a korral hormonális változások is lejátszódnak a szervezetben, ami a prosztata mirigyes állományának növekedését beindítják. Kb. a 30 életévtől már beindul egy kisebb növekedés, de igazán 45 év felett kell nagyon odafigyelni.

A megelőzésben nagy szerepe van az egészséges életmódnak és étkezésnek, mértékletes alkoholfogyasztásnak.

Több étrend-kiegészítő is jótékony hatással van a prosztatára. A prosztata állományának egy jelentős része cinket tartalmaz, a cink bevitele csökkenti a prosztata megnagyobbodását. Ezenkívül a növényi kivonatok, mint a fűrészpálma, tökmag, kisvirágú füzike, csalángyökér stb. szintén nagyon jók már kialakult panaszok esetén is.

Lényeg, hogy ezekre idejében kell gondolni, még a kritikus életkor elérése előtt, úgy minimalizálható a megbetegedés.

Olvastam egy cikket, urológus nyilatkozik, szerintem elég jól összefoglal mindent:

[link]

2017. okt. 22. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Itt azt írják, hogy nincs olyan bizonyíték, ami arra utalna, hogy a prosztat izgatása bármilyen egészségügyi problémával járna.

2017. okt. 23. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!