Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata masszírozó miért nem okozott semmit?
Vettem egy vibrációs prosztata masszírozót.
Egész pontosan ezt:
Elég mélyre fel tudtam tolni, vibrált, mozgattam, kijjebb húztam és beljebb is toltam de semmi.
Lehet, hogy nem találtam el a prosztatát, de ilyen hosszú próbálkozás alatt kétlem.
Szerintetek? Hogy lehetne úgy használni, hogy elérjem vele a hatást?
Köszi!
Szerintem ennek alapból rossz a kialakítása. Egy jó prosztatamaszírozó sokkal hajlítottabb.
Én is mikor megvettem, nem hozta azt amit vártam, ki kellett tapasztalni. A sokadik alkalommal sikerült elérni a prosztataorgazmust. A kéz nélküli orgazmus olyan, hogy nem mindig jön össze pl. vibrátort már egy éve használok és 1 hete sikerült vele elérni.
Mennyire vagy benne az anális játékokban? Intenzívebb orgazmust sem adott? Volt már anális orgazmusod?
22/F
Ez az első, hogy bármilyen eszközt használok.
Anális orgazmusom valódi szexnél sem volt még soha.
Ez a vibrátor egyáltalán nem okozott semmilyen kellemes érzést.
Fel voltam izgulva, de hiába.
Már sokkal beljebb jártam, de valószínűleg akkor pont azt a részt nem értem el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!