Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata masszírozó segédeszköz milyen?
Figyelt kérdés
Használt már valaki ilyesmit.
Megéri megvenni vagy inkább hanyagoljam?
Illetve az anál dugó milyen?
2016. dec. 5. 21:43
1/2 anonim válasza:
nekem van, de nem rezgős, és nagyon jó, sokkal nagyobb az orgazmus, több a sperma, és felhelyezés után 1 perccel már folyik az előváladék ;)
2/2 anonim válasza:
Sokan dicsérik a vibrátorost, nekem semmi plusz érzést nem ad, néha kimondottan zavaró. Lehet, azok szeretik, akik 5 perc alatt kiverik, és fontos az intenzív érzés. Én meg el szoktam húzni másfél-két órát.
De próbáld ki, hátha neked bejön.
A második az nagyon kicsi. Bent kellene lenni vagy 5 cm-nek minimum, hogy a prosztata is érzékeljen valamit.
Nekem a nagyobbak a jobbak, 10 cm-től. Nem értem mondjuk, miért, mert ezek már bőven túlnyúlnak a prosztatán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!