Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és meleg fiúk, nálatok is folyamatosan ez a vágy van?
"Miért vágyom rá, hogy mindig egy új és új fiatal sráccal szexeljek. Főleg kezdőkkel."
Mert szereted az ártatlan, zsenge fiúhús megrontásának ízét. Mikor egy naiv, 17 éves srác hálásan nyöszörög, miközben elsőként neked engedi, hogy a belsőjébe hatolj, mert azt hiszi, hogy rátalált a nagy szerelem... Olyan, mintha az érintetlen lelkét húznád nyársra, ami valószínűleg egy életre érezni fogja a farkad ütötte sebet, miután eldobtad, mint egy kapcát. Minél öregebb leszel, annál jobban kívánod majd a fiatalok frissességét.
Szexragadozó vagy, de az is lehet, hogy még pszichopata is.
Csak vigyázz, mert köztük is vannak született emberfalók, és előbb-utóbb áldozatul esel (ahogy korosodsz, nő a valószínűsége)..:D
Kedves Utolsó!
Azt hiszem te nagyon beborult lehetsz, a leírásod legalábbis nekem nem egy normális embert ígér :( Nem megbántani akarlak, de ahogy írsz az kicsit vadabb a valóságnál. Amúgy ha találok valakit vele sokáig együtt vok, ha nyitott rá, de a többség 4-5 tali után elkezd mást keresni, tehát lehet nem vok én egyedül az új dolgokra vágyásommal....
Ha van (lehetőleg 20 alatti) passzív Szabolcs megye és környékéről,akkor az írhat :P
23F
Én is kezdőt keretem, mert én is az vagyok, úgy tűnik sikerült, de mi hosszabb időre tervezünk :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!