Mit tehetek, ha csapunk először csöpögni kezd, majd elkezd folyni folyamatosan a meleg víz?
Hú milyen cikket találtam:
Tömítést kell cserélni.
Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor lehet, feleslegesen írom le, és jobb lenne megkérni valakit, hogy mutassa meg.
Ha esetleg mégis egyedül akarsz szórakozni vele, akkor itt egy fotó.
1. Elzárod a főelzárót, vagy valamilyen elzárót, hogy a meleg víz megnyitásakor se folyjon a csapból.
2. Leveszed a tekerőgombot.
3. Kicsavarod a képen látható (v. hasonló) dolgot, aminek a neve: felsőrész. A középső zöld felirat alatti hatlapú részen lehet megfogni villáskulccsal vagy svédfogóval vagy egyébbel.
4. A legalul látható gumit kell kicserélni. Kiszedés után is elviheted egy szaküzletbe, hogy egy ide való gumit kérsz.
5. Visszafelé az eddigiek.
Ezt most nem értem.
Rossz a csapod, ezt te is tudod. Mégis mit szeretnél csinálni???
Ki kell cserélni egy újra.
Amennyiben hagyomásos tekerős csapod van, akkor a betétet kell kicserélni (pár száz forint) a fentebb leírtak szerint. Ha jól emlékszem, 17-es villáskulccsal kell kitekerni a betétet.
Nő vagyok, de már többször is cseréltem, pár perc az egész.
Ha más, komolyabb gond van, akkor szerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!