Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Az elmúlt 1 évben folyamatosan új pasikra vadásztam, mert izgatnak. El fog ez múlni?
Nekem is volt ilyen időszakom, amikor hetente több pasival is kavartam... Izgalmas volt, de én is tudtam hogy inkább egy komolyabb kapcsolatot szeretnék.
Januárban elhatároztam, hogy abba hagyom végleg ezt és keresek valakit akivel boldog lehetek.
Teljesen más egy kapcsolat... Nehezebb de mégis szebb :)
Ha te is ezt szeretnéd, akkor nyilván így fogsz majd tenni. Csak elhatározás kérdése, hogy mikor :)
21/f
nemtudom...nekem is valamiért tetszik ha egy pasi mindennap más pasikat dug meg:D nem volt még olyan h egy valaki vissza akart menni hozzád h csak még egyszer tedd be neki, és te nem engedted?xD
am ha akarsz komoly kapcsit sztem elmúlik...nemhiszem h örökre ilyen leszel...meg sztem kell mindenkinek egy ilyen időszak
meg kitudja lehet így találod meg az igazit..mert megtetszik(úgy igazából) az egyik esti vacsorád és majd többször dugod aztán már összebújás...smár..meg ilyenek:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!