Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tizenkilenc éves. Nemrég derült ki róla otthon hogy meleg. Ezt követően a szülei folyamatosan fenyegetőznek és zaklatnak engem. Ez vajon tettlegességig is fajulhat? 25f
Durvábbnál durvább telefon hívásokat kapok az apjától és még ezen kívül számomra felismerhetetlen férfiaktól. A párom hozzám költözött, mert otthon bántalmazta az apja. Azonban, valahogy megtalálták hol dolgozom és a munkahelyemen is zaklatnak. Nagyon kellemetlen helyzetbe hoztak. Nem elég hogy így már nyilvánosságra került az is hogy meleg vagyok, ezen felül olyan rágalmakat hordott össze a telefonba a munkatársamnak, hogy én gyerekeket rontok meg és valami perverz állat vagyok. Arra akarta rávenni a kollégámat, hogy adja ki a lakcímemet neki. Megjegyzem, a munkámhoz elengedhetetlen az erkölcsi tisztaság. Rendelkezem érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal is. Mit javasolnak az okosak!? kezdek idegileg összeomlani és a munkámat is egyre nehezebben tudom ellátni. Valakinek van valami ötlete mit lehetne tenni és hogyan lehetne leállítani ezt a beteg családot?
25f
Rendorseg, ez mar eros zaklatas es fenyegetes... ha mar feljelented, lehet kicsit visszabbhuzodnak...
de ha telefonon hivnak, kerdezd meg, hogy mit akarnak toled, mit akarnak elerni?
Mindegyik válasz zöldmancsos :)
Lépned kell !! Fent vannak a válaszok ! Tedd meg amit megkell !
Pffff 8as, valoszinu, hogy a kerdezo miatt lett meleg a srac... es milyen logikus, a fiam meleg, ezert megverem a fiam parjat, aki semmirol sem tehet:D hat igen,milyen egy szereto es gondoskodo apa...
fraszt, az ilyen apa csak azt bizonyitja be, hogy soha nem szerette a sajat gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!