Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tizenkilenc éves. Nemrég derült ki róla otthon hogy meleg. Ezt követően a szülei folyamatosan fenyegetőznek és zaklatnak engem. Ez vajon tettlegességig is fajulhat? 25f
Durvábbnál durvább telefon hívásokat kapok az apjától és még ezen kívül számomra felismerhetetlen férfiaktól. A párom hozzám költözött, mert otthon bántalmazta az apja. Azonban, valahogy megtalálták hol dolgozom és a munkahelyemen is zaklatnak. Nagyon kellemetlen helyzetbe hoztak. Nem elég hogy így már nyilvánosságra került az is hogy meleg vagyok, ezen felül olyan rágalmakat hordott össze a telefonba a munkatársamnak, hogy én gyerekeket rontok meg és valami perverz állat vagyok. Arra akarta rávenni a kollégámat, hogy adja ki a lakcímemet neki. Megjegyzem, a munkámhoz elengedhetetlen az erkölcsi tisztaság. Rendelkezem érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal is. Mit javasolnak az okosak!? kezdek idegileg összeomlani és a munkámat is egyre nehezebben tudom ellátni. Valakinek van valami ötlete mit lehetne tenni és hogyan lehetne leállítani ezt a beteg családot?
25f
Vigyázni kellett volna, hogy még ne derüljön ki, hogy meleg a párod. Nem éppen szerencsés dolog, ha a szülő egyszerre tudja meg, hogy a fia meleg + más kapcsolata is van. Így, sajnos automatikusan hozzád kötik az ő melegségét, úgy veszik, hogy te "rontottad el". Egy 19 éves az még nagyon gyerek, nem lett volna szabad őmiatta így megbélyegeztetned saját magad. Mi van, ha a szerelmi lángolás alábbhagyásával szétmentek? A megbélyegzés, hogy megtudták rólad is, már mindig ott lesz...
Bocsi a kioktatásért, tudom hogy a "nem így kellett volna"-val semmire sem mész. Szerintem sokmindent nem tudsz tenni, csak ahogy a többiek is írták, hogy a hatóságokhoz lehet fordulni. Ezekre a témákra, amikor valakit faji vagy nemi hovatartpzása miatt ér megkülönböztetés, különösképpen harapnak!
Valahol én is egyetértek az előzővel.
25 éves vagy,már nem gyerek,állással,saját élettel,és most felbolygattad egy tinifiú kedvéért.
Ettől még az apa elítélendő,és ha módod van rá,tedd is meg a jogi lépéseket!
De,ha legközelebb egy tini fiúval akarsz összejönni,akkor jó ha informálódsz a fiú szüleiről,milyen emberek.Toleránsak,nem e veszélyesek.
Aztán,ha ez a 19 éves "kisfiú" is lesz vagy 25,mint te,és megun téged,még "élni akar",akkor hiába volt mindez,amit elértél.Mert mások bele piszkítanak a levesbe.
Én 27 vagyok,de tutira nem járnék egy a középiskolát még csak alig kijárt fiúval,mert ő még egy gyerek szinte.
Ha már 30 felett lennétek nem lenne olyan nagy ez a korkülönbség,de ilyenkor még nagyon sokat számít.
Azért számít az életkor szerintem abból a szempontból,hogy egy 19 éves még nem önálló,nincs semmi komolyabb végzettsége.
Még a 25 éves kérdezőnek ez már megvolt.Stabil munkahely.
Ha a kérdező egy vele egyidőset választ,akkor ha ilyenek a szülők el sem mondják nekik,és nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!