Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A párom tizenkilenc éves....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom tizenkilenc éves. Nemrég derült ki róla otthon hogy meleg. Ezt követően a szülei folyamatosan fenyegetőznek és zaklatnak engem. Ez vajon tettlegességig is fajulhat? 25f

Figyelt kérdés

Durvábbnál durvább telefon hívásokat kapok az apjától és még ezen kívül számomra felismerhetetlen férfiaktól. A párom hozzám költözött, mert otthon bántalmazta az apja. Azonban, valahogy megtalálták hol dolgozom és a munkahelyemen is zaklatnak. Nagyon kellemetlen helyzetbe hoztak. Nem elég hogy így már nyilvánosságra került az is hogy meleg vagyok, ezen felül olyan rágalmakat hordott össze a telefonba a munkatársamnak, hogy én gyerekeket rontok meg és valami perverz állat vagyok. Arra akarta rávenni a kollégámat, hogy adja ki a lakcímemet neki. Megjegyzem, a munkámhoz elengedhetetlen az erkölcsi tisztaság. Rendelkezem érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal is. Mit javasolnak az okosak!? kezdek idegileg összeomlani és a munkámat is egyre nehezebben tudom ellátni. Valakinek van valami ötlete mit lehetne tenni és hogyan lehetne leállítani ezt a beteg családot?

25f

2016. ápr. 7. 19:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem inkább az apa hoz szégyent a családra, aki nem fogadja el a saját fiát olxannak, amilyen. Az az apa a szégyelnivaló aki mondja, hogy mennyi mindent adott, mennyi mindent feláldozott a fiáért, és közben meg megveri és elutálja a saját vérét.
2016. ápr. 8. 00:09
 12/17 anonim ***** válasza:
98%
Hogy a NAV levelezzen veled, utolsó! Mégis mióta azonos kérdéskör a homoszexualítás és a sorozatgyilkosság??
2016. ápr. 8. 08:01
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
Utolsóelőtti: a fia boldog és nem árt vele senkinek. Ezt olyan nehéz felfogni? A családra meg az hoz szégyent, aki szétmarcangolja azt... az pedig jelen esetben az "apa"!
2016. ápr. 8. 10:04
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Vigyázni kellett volna, hogy még ne derüljön ki, hogy meleg a párod. Nem éppen szerencsés dolog, ha a szülő egyszerre tudja meg, hogy a fia meleg + más kapcsolata is van. Így, sajnos automatikusan hozzád kötik az ő melegségét, úgy veszik, hogy te "rontottad el". Egy 19 éves az még nagyon gyerek, nem lett volna szabad őmiatta így megbélyegeztetned saját magad. Mi van, ha a szerelmi lángolás alábbhagyásával szétmentek? A megbélyegzés, hogy megtudták rólad is, már mindig ott lesz...

Bocsi a kioktatásért, tudom hogy a "nem így kellett volna"-val semmire sem mész. Szerintem sokmindent nem tudsz tenni, csak ahogy a többiek is írták, hogy a hatóságokhoz lehet fordulni. Ezekre a témákra, amikor valakit faji vagy nemi hovatartpzása miatt ér megkülönböztetés, különösképpen harapnak!

2016. ápr. 8. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Valahol én is egyetértek az előzővel.

25 éves vagy,már nem gyerek,állással,saját élettel,és most felbolygattad egy tinifiú kedvéért.

Ettől még az apa elítélendő,és ha módod van rá,tedd is meg a jogi lépéseket!

De,ha legközelebb egy tini fiúval akarsz összejönni,akkor jó ha informálódsz a fiú szüleiről,milyen emberek.Toleránsak,nem e veszélyesek.

Aztán,ha ez a 19 éves "kisfiú" is lesz vagy 25,mint te,és megun téged,még "élni akar",akkor hiába volt mindez,amit elértél.Mert mások bele piszkítanak a levesbe.

Én 27 vagyok,de tutira nem járnék egy a középiskolát még csak alig kijárt fiúval,mert ő még egy gyerek szinte.

Ha már 30 felett lennétek nem lenne olyan nagy ez a korkülönbség,de ilyenkor még nagyon sokat számít.

2016. ápr. 8. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:
97%
a kor az tök mindegy, előbb utóbb kiderült volna a kisgyerekről hogy meleg, de rajtad csattant, szerintem először is ez a hirtelen felindulás időszaka, elfog múlni, és beletörődnek jobb esetben, de ha nem akkor mindenképp forduljatok rendőrséghez, a boldogság mindenkinek jár
2016. ápr. 8. 18:41
 17/17 anonim ***** válasza:
96%

Azért számít az életkor szerintem abból a szempontból,hogy egy 19 éves még nem önálló,nincs semmi komolyabb végzettsége.

Még a 25 éves kérdezőnek ez már megvolt.Stabil munkahely.

Ha a kérdező egy vele egyidőset választ,akkor ha ilyenek a szülők el sem mondják nekik,és nincs ilyen gond.

2016. ápr. 8. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!