Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hagyjam, vagy nem olyan gáz a helyzetünk?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, viszont a barátnőm 14. Igen, valószínűleg pedofil vagyok. De tényleg szeretem őt és ő is engem. De... nem tudom. Az ő érdekében lehet, hogy jobb lenne, ha szétválnánm. De nem vagyok erre képes. Szeretem, amikor megjelenik, amikor hozzámér, amikor csak beszélünk, a csókjaink... Szexelni nem szexeltünk, mert mégiscsak 14 éves. Szerintetek mit kéne tennem?2019. febr. 9. 20:37
21/23 anonim válasza:
Most akkor melyik posztod volt a kamu, ez vagy az előző? Vagy mindkettő?
Ha igaz ez a sztori, ha nem, nagyon gáz. Nem kellene ilyenekről se fantáziálnod se megtenned a való életben. Főleg, hogy azt mondod, hogy ráaádsul még fiatalabb is a korosztályánál meg úgy viselkedik mint egy gyerek... undorító, menj el pszichiáterhez, ne a kislányok pináján járjon az eszed.
22/23 A kérdező kommentje:
Én ezt írtam ki. A barátnőm egyik barátnöje a másikat. Nem szexeltünk és ameddig ő nem szeretné nem is fogunk. Egyéb probléma?
2019. febr. 12. 11:37
23/23 anonim válasza:
Ebben a helyzetben le kéne írnod a sztorit a barátnőd szemszögéből is, és akkor több válaszon röhöghetsz 😂😂 (kamu a full sztori ha valakinek nem esne le...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!