Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Összejöhet, vagy inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhet, vagy inkább hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen van egy tanár az iskolámban, akiről úgy gondolom, hogy leszbikus lehet. Nem tudom pontosan mennyi idős, de azért jóval idősebb nálam. Engem nem tanít, eddig egyszer volt bent helyettesíteni, de azóta csak még jobban odavagyok érte. Néha úgy érzem, hogy én is bejövök neki, vagy szimplán észrevette, hogy nekem bejön és azért mosolyog rám :D Év végéig valahogy össze szeretnék vele ismerkedni, megtudni, hogy van e esélyem nála, szereti e a fiatalabb lányokat :D . Mit gondoltok, van erre valamennyi esély? Ha igen, hogy a túróba csináljam? :D Esetleg van olyan köztetek, aki hasonló cipőben jár? Vagy olyan aki, már megjárta ezt az utat?

Kell az a nő!! :D

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 27. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg mit tanít, ha mondjuk matek tanár, akkor kérj tőle korrepetálást vagy valami tanácsot az adott tárgyból, valamit kitalálsz , hogy ezt nem tudtad segítene e válaszolni a kérdésedre. Majd, ha kettesben maradtok, mivel téged nem tanít pár alkalom után akár meg is kérdezheted tőle. Ő biztos nem fog rád ugrani hisz tanár az állását kockáztatná így neked kell lépned és ekkor ő max. elutasít és ennyi.
2017. okt. 27. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Pl. tehéntúróba, de juhtúróba is lehet.
2017. okt. 27. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Szinte biztos, hogy nem leszbikus. Mièt is kéne egyből leszbikusnak lennie annak aki megtetszik neked? De még az is lenne(kb.2% az esélye) majd többezer nő közül és az iskolaban is legalább 250-300 lány, majd pont te fogsz neki tetszeni,aki leszbikus és belé van esve... Ehhez kb.csoda kell. Nincs se a leszbikusságára,se arra, hogy "tetszel" neki más bizonyítekod, minthogy mosolyog rád...99,99% hogy csak valamin mosolygott és pont abba za irányba nézett, ahol te voltál, de ha rád is mosolygott, szerinted minden ember össze akar jönni azokkal akikre rámosolyog? Én minden ügyfélre hosszasan mosolygok, aki csak belép a munkahelyemre, a 6 éves gyerektől a 70 éves bácsiig.Nem jelent semmit. És egy 20-as évei végén, 30-as évei elején, közepén járó nő nem iskolás kiskorú meg épphogy nagykorú lányokra fog hajtani...Ideje felnőni kislány.
2017. okt. 28. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:

De egy mocsok vagy utolsó. Tök baromságokat írsz, a másik meg hogy ne degradáld mar le ennyire surmó módon a kèrdezőt, mintha azt sem tudná milyen az ha rá mosolyog valaki. Ember, ha szerinted csak vigyorgott valamin a tanára és pont ő került a “szeme ügyébe” akkor rád még az életben senki nem mosolygott igazan! Óriási differencia van aközött, hogy csak vigyorog valaki magának, vagy ha rá msosgsz a másikra. Ezért nem hiszel te ezekben, mert ennyire egy elcseszett vagy hogy ezt sem tuddo jól értelmezni. Már bocs.

Szóval a korrepetálás szerintem is jó lehet, viszont olyanból kérj amit nagyjából tudsz, így tuti lesz a sikerélménye, hogy milyen pikk-pakk meg tudta értetni, meg ugye hogy milyen kis ügyes vagy, hogy könnyen megértetted! :D

2017. okt. 28. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:

#3 neked fogalmad sincs mennyi leszbikus nő van a világon.

Kedvencem, jól beszélsz!

2017. okt. 28. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem tanít elég nehéz lesz, a jövőben lehet, hogy fog tanítani? Biztos van valami híd, amin át kapcsolatba léphetsz vele. Nem nagy esély van rá, hogy szerelmileg tekintsen rád, de nem tudhatod. Ha gondolod írj, mert én is ilyen helyzetben vagyok, csak már eljutottam benne egy darabig. Ha akarod adhatok tanácsot is vagy valami. Velem megoszthatod ezeket :) 17/L
2017. okt. 29. 16:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Figyelj főnök(3-as), lehet, hogy neked több tapasztalatod van e téren, de tényleg nem kell egyből ilyen lekezelően válaszolni. Lehet beleképzelek a dologba, de még akkor is jó lenne, ha nem így fogalmaznál, és próbálnál segítőkész választ írni, mint a többiek. Nem jelentettem ki, hogy leszbikus, úgy fogalmaztam, hogy "úgy gondolom...lehet." Azt se jelentettem ki, hogy bejövök neki, valóban több dolog miatt mosolyoghatott rám, lehet tényleg félre értettem azt a mosolyt. De akkor se értem minek a nagy felháborodásod.
2017. okt. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!