Összejöhet, vagy hagyjam a fenébe inkább?
2 évig magántanuló voltam, most úgy érzem, ideje visszamenni a suliba. Csak nem tudom, hogy kezdjek neki! Amint a sulira terelődik a beszélgetés, az anyám dührohamot kap, legszívesebben megverne. Utál, amiért magántanuló lettem, és szeretném, ha büszke lehetne rám. Egy barátom mutatott egy sulit Budapesten, mégpedig a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolát és Gimnáziumot. Zenei tapasztalatom nincs, 1 évet zongoráztam, amikor megjegyezte egy zeneművészeti általános iskola igazgatója, hogy tehetséges vagyok. Emellett az énekhangomra is alapozhatok, képezni sem kell. Arra gondoltam, augusztusban bemennék abba a suliba, elénekelnék pár dalt, hogy eldönthessék, felvesznek-e. Az ének lenne az én felvételim. Szerintetek sikerülne? Járt oda valaki?
16L
Ha úgy érzed van kedved hozzá, mindenképpen próbáld meg.
Ráadásul azt mondták, hogy tehetséges is vagy, nagyon sok sikerélményed lehet, amire feltétlen szükséged van ahhoz, hogy lelki problémáidat rendezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!