Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hagyjam, vagy nem olyan gáz a helyzetünk?
Nincs véletlenül egy 16 éves barátnője, aki leakarja beszélni erről a kapcsolatról??!
Mintha ez a sztori már felbukkant volna itt, csak egy harmadik fél mesélte el. 🤔
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__97..
Itt is van. Ekkora véletlen létezhet?
Szerintem nem kell aggódj. Amíg a lány nem mondja, hogy bántják emiatt, amíg ez így jó neki, szerintem van már ahhoz elég idős, hogy eltudja dönteni helyesen cselekszik e, vagy azt csinálja e amit akar. De, ha nagyon fúrja az oldalad, inkább ülj le vele és beszéljétek meg.
Nekem ezzel nincs bajom, sőt végre látok reményt, hogy találjak idősebb nőt :D
Én nem ítélem el. Sőt bele se szólnék, meg én ennyire fiatallal annyi idősen nem is kezdtem, csak érdekesség képpen teszem fel a kérdést.
Hogy lehet ha hetero tesz fel mondjuk ugyanígy a társadalomban kérdést, akkor azt ordibálják hogy pedo, de ha két lány még biztatva is van itt?
Pedig szerintem nemtől függetlenül el kéne dönteni már mi magánügy és mi elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!