Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek? Hagyjam, vagy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hagyjam, vagy nem olyan gáz a helyzetünk?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, viszont a barátnőm 14. Igen, valószínűleg pedofil vagyok. De tényleg szeretem őt és ő is engem. De... nem tudom. Az ő érdekében lehet, hogy jobb lenne, ha szétválnánm. De nem vagyok erre képes. Szeretem, amikor megjelenik, amikor hozzámér, amikor csak beszélünk, a csókjaink... Szexelni nem szexeltünk, mert mégiscsak 14 éves. Szerintetek mit kéne tennem?

2019. febr. 9. 20:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%

Szakítanod kellene.

F.

2019. febr. 9. 20:41
 2/23 baby_berry ***** válasza:
25%

Annyira nem nagy a korkülömbség! Meg ha szereted miért hagynád el!? Ettől még nem vagy pedofil... Van olyan aki 17 éves és 35 évessel van együtt!

L

2019. febr. 9. 20:42
 3/23 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, mert még gyerek. Nagy álomvilággal. Hisz a csodákban. Kicsit fiatalabbnak tűnik a korosztályánál. Őt nem érdeklik az olyan dolgok, amik a korosztályának az életét tölti ki. Ő az édesség az életemben, a napocska. Senkinek nem tud ártani. Szeretem, de féltem.
2019. febr. 9. 20:47
 4/23 anonim ***** válasza:
31%

Ez olyan cuki...

Èn 21 èvesen szerettem bele a 14 èves baràtnőmbe. Èn vègül elhagytam mert nagy volt rajtam a nyomàs. Vègül talàlt egy màsik huszonèves csajt ès 2 ève együtt vannak...

2019. febr. 9. 20:51
 5/23 baby_berry ***** válasza:
49%

Hát lehet vannak rejtett vonásai :D

De cuki lehet

Mikről szoktatok beszélni már ha szabad tudnom?! 😅

2019. febr. 9. 21:02
 6/23 A kérdező kommentje:
Mindenféléről szoktunk beszélgetni. A tudományostól az intimig mindenről.
2019. febr. 9. 21:06
 7/23 baby_berry ***** válasza:
23%
Ha van témátok, összhangba vagytok akkor nincs baj... De ha valamiben hiányt szenvedtek akkor az már nem jó(pl.Te igényled a szexet ő nem) :)
2019. febr. 9. 21:10
 8/23 anonim ***** válasza:
81%

A 14 év tényleg elég gáz. Ha 16 vagy 17 volna, sokkal jobb lenne.

Én azt mondom, hogy maradjatok együtt, ha szeretitek egymást, és ha a korkülönbség miatt sok probléma/nézeteltérés lép fel, akkor szakítsatok, de ha jól megvagytok, akkor ne. A szex tényleg furcsa lenne a részedről egy 14 évessel, én még várnék vele.

32/F

2019. febr. 9. 21:11
 9/23 anonim ***** válasza:
28%

Nem vagy pedofil

Ha szeretitek egymást akkor maradjatok együtt

A kor csak egy szám....nem számít semmit

2019. febr. 9. 21:18
 10/23 anonim ***** válasza:
66%
24 évesen hogy vonzódhatsz egy 14 éves kislányhoz?Számomra ez fura.Mondjuk számomra az izgató,ha én vagyok a fiatalabb a kapcsolatban,és egy érett nővel lehetek.Igaz én "csak" 23 vagyok,de a 45-55 évesek jönnek be általában.Nem,nem a koruk miatt,hanem a kiforrot egyéniségük,személyiségük miatt.Már,akinek olyan a személyisége,nyilván csak kevés nő érint meg ebből a korosztályból is. :D
2019. febr. 9. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!