Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lèteznek mèg olyan lányok akik nem szórakoznak mások èrzèseivel? Vagy kihaltak :/ 22 l/l
Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 07:56
21/25 anonim válasza:
Én nem szórakozok mások érzéseivel. 16L/Bi
22/25 anonim válasza:
19-es vagyok. Szóval leszbikusok. Lesz*rom, akkor ezek szerint isten mégis teremtett olyan lányokat, akik megtapasztalhatják, milyen érzés fiúnak lenni. Isten vicces. Halljátok, csajok? Kedves kérdező, ami veled történik, az a fiúk 90%-ának mindennapos. Üdv a világban! :)
23/25 anonim válasza:
Mégis hogy jönnek ehhez a kéréshez a fiúk? :D Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, de ez nem az a hely. ;) Lány vagyok és a lányok érdekelnek nem a fiúk de mégis találtam már sok normálisat, pedig nehezebb helyzetben is vagyok mint a fiúk, mert azért kevesebb lány keres lányt, mint amennyi fiút. Mégis megoldjuk, akkor te is de legalábbis ne itt panaszkodd ki magad, meg töltsd ki a dühödet mert ez a kérdés nem rólatok szól.
24/25 anonim válasza:
A volt barátnőm most vallotta be hogy eddig csak játszott velem
Teljesen összetörtem.. És én is feltenném a kérdést.. Hogy létezik-e ilyen lány
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Hölgyeim azért mert sok pasi nem nézi a kategóriát azérr ne essetek egymásnak :D ;)Ti pedig férfiak remélem legközelebb nézitek a kategóriát is :D Egyébként kedves férfiak néhány hetero nő is tökéletesen megvan nélkületek.Szóval pls ne itt töltsétek ki a dühőtöket mert néhányotoknak nem bírja el ezt az egoja ;)
2019. febr. 26. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!