Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 30-as férfiak tényleg csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-as férfiak tényleg csak szórakoznak a huszonéves nőkkel?

Figyelt kérdés
Egy huszonéves férfi ismerősöm mondta ezt nekem, bogarat ültetve a fülembe. És tényleg, az a 2 pasi, akikkel eddig ismerkedtem, és kb. 15 év korkülönbség volt köztünk, csak szórakozott velem, átejtett. Pedig a koromnál jóval érettebb, komoly lány vagyok, 23 éves.
2015. aug. 21. 19:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez altalanositas,nem mindegyik pasi ilyen! :) 18/L
2015. aug. 21. 19:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet h nagyrészük igen, viszont én 6 éve élek együtt boldog kapcsolatban a most 24 éves menyasszonyommal. 36F
2015. aug. 21. 19:44
 3/14 Happy Man ***** válasza:

Én nem szórakozom velük. De sokan igen.

Kissé fura a 15 év korkülönbség. Mire számítottál, párkapcsolatra? Komoly lánnyal nem kizárt korkülönbséggel sem, de jobb vigyázni. :)

2015. aug. 21. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:

huszonéves férfi ismerősöd irigykedik a 30 évesekre :)

Szemét, kihasználó férfiak/nők vannak mindegyik korosztályban.

2015. aug. 21. 19:50
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem mind. Én pl. kifejezetten örülnék egynek. :)
2015. aug. 21. 19:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Az idosebbekre bukom, es akivel "voltam" ,nem hasznalt ki:)
2015. aug. 21. 20:00
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Legtöbbnek valóban csak egy strigula a huszonéves nő. Fizikai érvként, hogy tud még hódítani. :) De ragaszkodjatok csak a 30+ os férfiakhoz...;)
2015. aug. 21. 20:04
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Én pont hogy már most tudom, hogy kb. 30-35 évesen szeretnék családot alapítani egy huszonéves nővel. Vagyis pont hogy egy olyan korú nővel nem szórakoznék (igaz, attól még minden mással igen). Pl. el sem tudom képzelni, hogy ne huszonéves nőtől szülessen gyerekem, legyek én magam éppen akárhány éves is.

Szerintem is inkább a nyominger huszonéves férfi ismerőseid irigykednek az idősebb és ezáltal már csak emiatt is sikeresebb férfiakra.

Egy férfi kb. 30-35 éves korában van a csúcson.

27/F

2015. aug. 21. 20:07
 9/14 LazyJones ***** válasza:

Olyan szinten szórakozok velük, hogy lassan összeköltözöm a 26 éves párommal. Szóval nem, nem mindegyik csak szórakozásra megy.

F33

2015. aug. 21. 20:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Személyfüggő, de azért ha egy 30 körüli pasi egy kb. 10 évvel fiatalabb lány társaságát keresi, ott leginkabb szexuális vonzalom van és nem feltétlenül évekre, komolyan tervez. Lehet álszenteskedni, de nagyrészt ez az igazság. 30/F
2015. aug. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!