Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki egy idő után szeretné gumi nélkül csinálni, az kapcsolatban lehet az érzéseivel?
Szerelmes vagyok egy férfiba, akivel 5 hónapja együtt vagyunk. Ő az elején laza kapcsolatot szeretett volna, de kiderült, hogy már akkor voltak érzései irántam.
Nem beszélünk az érzéseinkről (illetve én már mondtam neki, hogy szerelmes vagyok), de érzem és tudom, hogy szeret és hasonlókat mondott már.
Az utóbbi pár hétben mindig felhozta, hogy csináljuk csak úgy "minden nélkül", de le kellett beszélnem a dologról (nem szedek fogamzásgátlót).
Szóval a kérdésem, hogy egy férfinál ez az igény kapcsolatban van az érzéseivel? (tudom, hogy gumi nélkül, még ha ultravékony is, minden férfinak jobb, de ezt eddig is felhozhatta volna)
Nem. Nem, ez nevetséges, mi van? :D
Csak lusta, el akar kényelmesedni, megunta, hogy gumit húzzon. Köze nincs ennek az érzelmekhez. :D
Hihetetlenül szeret, annyira, hogy gyereket is akar tőled mert simán belement volna a védekezés nélküli szexbe.
Az elméleted hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!