Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon komolyan gondolják, vagy csak szórakoznak?
Figyelt kérdés
Jó megjelenésű, diszkrét budapesti negyvenes biszex férfi vagyok.Volt már két komolyabb, szintén biszex, illetve házas haverom, akikkel hosszabb baráti viszonyban álltam, egyikkel 3, másikkal 5 évig.Jóval fiatalabbak voltak, mert veluk értem meg magam jól. Szeretnék ismét ilyen haveri kapcsolatot, de valahogy az az érzésem, hogy csak szórakoznak, akikkel ismerkedni próbálok.Pedig komolyan gondolom, találkozom is...na ez utóbbi a mai világban szinte lehetetlen,senki nem akar. Vajon van -e igazi szándék, vagy csak addig van a nagy nekibuzdulás, míg kiverik a gép előtt? Igaz, nekem olyan haver kéne, aki beszélgetni is hajlandó, nem ötperces ....ógép..:)2018. máj. 12. 09:52
2/2 anonim válasza:
Attól függ hol keresel. GYK felejtős mert itt tényleg csak üzenőemberek vannak... egyetlen egy volt akivel összejött évekkel ezelőtt de ma ez reménytelen.
Pedig már olyan szitukat vázoltam fel az egyes találkákra hogy mire a végére értem néhány üzenetnek a nadrágom is átázott úgy, hogy inkább én volnék az "előnytelen" oldalon... szóval ezt csak a hülye hagyná ki, meg persze az üzenőemberek :D
Így ezt a vonalat feladtam marad a szexpartner kereső ott több az esély, még válogatni is lehet :D
30f bi uni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!