Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lèteznek mèg olyan lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lèteznek mèg olyan lányok akik nem szórakoznak mások èrzèseivel? Vagy kihaltak :/ 22 l/l

Figyelt kérdés

2019. febr. 4. 07:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Miért kell minden kérdés alatt felhozni a férfiakat? A heteró kategóriába kell menni az ilyen válaszokkal,ahol kíváncsiak rá.
2019. febr. 4. 15:58
 12/25 anonim ***** válasza:

Lehetsz megsértődve de tudod az önsajnáltatással és a siránkozással előrébb nem leszel

Erre próbáltunk rávilágítani neked

Ez egy gyerekes módszer h megbántanak erre itt nyalogatod a sebeid hogy biztos te vagy az egyetlen aki nem játszik az érzésekkel és téged bezzeg mindenki csak bánt

Lehet nyersen fogalmazok de az ég áldjon meg! Szívd fel magad!

2019. febr. 4. 16:31
 13/25 anonim ***** válasza:
11%

Szívd fel magad te kedves 12-es!

Te ha kérdezel valamit nem ilyen választ vársz igaz?

Gondolom te nem "nyalogattad a sebeid" sohaaa igaz?

Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk! És szerintem olyan kérdést tesz fel amilyet akar.. Te is kifejezheted a véleményed, persze. De ne úgy hogy a kérdező legyen itt a sz*r..

2019. febr. 4. 17:31
 14/25 anonim ***** válasza:
én mostantól leszek olyan, aki csak szórakozik, elérték nálam :D
2019. febr. 4. 17:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Egyszer nagyon szerelmes voltam, nem szerettek viszont. Játszott az illető az érzéseimmel, elhittem, hogy komoly lesz, hát puffantam.

Azóta van, hogy én is "szórakozok" más lányokkal. Mások mondják, én nem szoktam észrevenni. Nem tudatosan csinálom, különben nem tenném. Ezt most csak azért írtam le, mert sosem lehet tudni, hogy valaki miért játszadozik másokkal. Legyen az bármilyen nemű ember, aki vonzódjon bárhova.

2019. febr. 4. 17:58
 16/25 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat vártam:/De mit is várjak 2019-ben mikor szinte minden kapcsolat èrdekeken alapul ès a pènz a legfontosabb...
2019. febr. 5. 09:23
 17/25 anonim válasza:

Nos. Igen létezik. De az tény hogy sokan sokféleképpen csalódtak.

Egy biztos azért mert eddig csak a paraszt jutott attól még léphet egy király :)

Szerintem ne keseredj el nem mindenki ilyen :)

30/l/l

2019. febr. 5. 22:06
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem szoktam ebben a kategóriában jelen lenni, de úgí gondolom, a kérdés szempontjából mindegy, hogy hetero, vagy leszbi.

Senki sem alapból szórakozik másnak az érzéseivel. Csak vannak, AKIKNEK az érzéseivel lehet szórakozni, és vannak, akiével nem. Ilyen egyszerű a képlet. Ha olyan ember vagy, akit komolyan illik venni, akkor komolyan is vesznek. Ha tavaszi lepkefing mértékű nyomot hagysz másokban, akkor akkor természetesen nem.

2019. febr. 6. 13:08
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

"De mit is várjak 2019-ben mikor szinte minden kapcsolat èrdekeken alapul ès a pènz a legfontosabb..."

Tökéletesen igazad van. És leginkább nőkre jellemző ez.

Komolyan, nem tudom, mit vársz. Sajnálom, hogy rosszul jártál, de őszintén: minden hozzád hasonló lányra jut 20 normális fiú, aki nektek nem elég izgalmas, és el van küldve. Most sajnáljalak, mikor valszeg az történt, hogy elküldtél egy csomó normális srácot, aki nem játszott volna az érzéseiddel, és igent mondtál a szexis csibésznek, aki -milyen meglepő!- kiderült, hogy csak szórakozik veled, és most sírsz, amíg meg nem találod a következő ugyanilyet, kiszelektálva közben a valóban normális srácokat? De javíts ki, ha tévedek. Csak mert leginkább ezt látom a nőkön. Aki tényleg megbecsül, az nektek nem elég férfi. Aki meg eléggé az, az meg nem túl megbízható. Egyszerre akartok kint és bent is egeret fogni.

2019. febr. 22. 10:58
 20/25 anonim ***** válasza:

19# az még oké hogy nem nézed a kategóriát,de fuss már neki mégegyszer,hogy kinek szól a kérdés?!!

Eszem megáll

Iq nuku

2019. febr. 22. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!