Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém a legjobb barátnőm?
Kicsit “több mint barátság” féle kapcsolatban vagyunk, de nem feküdtünk le egyszer sem, se nem csókolóztunk. Szájrapuszizni szoktunk “hülyülésből” meg “tapizni”.
Ma együtt lógtunk és váratlanul megcsókolt, nagyon szenvedélyesen és hosszasan mikor elköszöntünk. Eléggé kockázatos volt ráadásul mert az utcán történt, de nem látta senki... Ledermedtem először, de viszonoztam.
Én egyébként nem vagyok leszbikus, és nem akarok “lefeküdni” vele. És rosszul érzem magam, hogy egy lánnyal, ráadásul a legjobb barátnőmmel csókolóztam.
Úgy csinálja mintha semmi sem történt volna, én pedig nem merem felhozni a témát, de akkor miért csókolt meg ennyire szenvedélyesen? Éreztem, hogy többet akar, és hogy kezd “felizgulni”, de elköszöntem. Ez normális?
Bevallom, hogy nagyon jól csókol, de nem akarok semmi többet, és hogy ez mégegyszer megismétlődjön.
Szerintetek mit tegyek?
Ő 23/L, én 21/L
Akkor lesz ez szép,ha tényleg lesz barátod,mert akkor már nem lehet barátság extrákkal.
Amit barátnőd nem fog tudni tartani,de szerintem te sem.
Tuti vonzódsz hozzá,kár tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!