Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém a legjobb barátnőm?
Kicsit “több mint barátság” féle kapcsolatban vagyunk, de nem feküdtünk le egyszer sem, se nem csókolóztunk. Szájrapuszizni szoktunk “hülyülésből” meg “tapizni”.
Ma együtt lógtunk és váratlanul megcsókolt, nagyon szenvedélyesen és hosszasan mikor elköszöntünk. Eléggé kockázatos volt ráadásul mert az utcán történt, de nem látta senki... Ledermedtem először, de viszonoztam.
Én egyébként nem vagyok leszbikus, és nem akarok “lefeküdni” vele. És rosszul érzem magam, hogy egy lánnyal, ráadásul a legjobb barátnőmmel csókolóztam.
Úgy csinálja mintha semmi sem történt volna, én pedig nem merem felhozni a témát, de akkor miért csókolt meg ennyire szenvedélyesen? Éreztem, hogy többet akar, és hogy kezd “felizgulni”, de elköszöntem. Ez normális?
Bevallom, hogy nagyon jól csókol, de nem akarok semmi többet, és hogy ez mégegyszer megismétlődjön.
Szerintetek mit tegyek?
Ő 23/L, én 21/L
Basszus... Ezért nem kell hülyíteni a másikat. Ha nem akarsz vele intim viszonyt, akkor ne adj a szájára puszit és ne is "tapizd". Ez egy barátsagba nem fér bele, legyen az bármilyen mély is. Ne csodálkozz ezek után, hogy meglepte a csókot.
A legjobb, legegyenesebb út az őszinteség. Ülj le vele beszélni, hogy te nem gondoltad komolyan ezek az intim kis játékokat, neked csak szórakozás volt, nem szeretnél tőle többet barátságnál. Lesz nyilván szájhúzogatás a részéről, de szerencsétlen csaj legalább nem eteti magát tovább reménnyel.
Elég meggondolatlan dolog volt a részedről ilyen kis játékot űznöd vele.
Ahogy az előttem szólók is írták, ez egy barátságba nem fér bele. Ha van benned emberség, akkor leülsz vele kettesben és elmondod őszintén, hogy mit érzel illetve nem érzel íránta. Sajnos ezen a ponton már nem tudod elkerülni, hogy a helyzet kínos legyen, viszont azt el tudod, hogy még kínosabb legyen és még meg is bántsd őt.
Egyébként meredek azt képzelni, hogy egyből szerelmes beléd, talán csak megkívánt, vagy csak simán kísérletezni szeretne a saját nemével.
Nem hülyítgetés, ő kezdeményezte a szájrapuszit is mindig :) úgy gondoltam ez még belefér, de a mai túl sok volt.
Megkérdeztem, hogy érez-e irántam valamit, és azt mondta ez bonyolult, holnap személyesen akar beszélni a dologról.
Nem biztos,hogy szerelmes,csak többet érezhet. Mivel ezek az apró szórakozások akár számára jelek lehettek,hogy te is többet érzel és benne lennél ilyenben.
Valljuk be ha full heteró lennél nem lennének tapizások meg szájra puszi sem.
Le is írtad több mint barátság.
Szépen le kell vele ülni és megbeszélni a dolgot,illetve ne engedd,hogy tapizzon,meg a szádra adjon puszit. De mellesleg ha ezeket hagytad és te is csináltad akkor neked is jól estek :D
Szájrapuszi,tapizás nos és ha ő kezdte ezeket többnyire az gyanús, aztán látta rajtad,hogy hagyod viszonozd. Ezért gondolta,hogy nagyobbat lép.
Aki ilyeneket kezdeményez ott van vonzalom,itt legalábbis az ő részéről tuti.
Szerintem mindenképpen ezt meg kell beszélni és tisztázni.
Ha pedig többet érez akkor el kell döntenie,hogy tud e veled barátságban tovább élni.Vagy pedig nem.
Ha barátként tudtok együtt élni akkor viszont ne tapizd,ne adj neki szájrapuszit és semmi intimitás ne legyen. Ne nehezítsd meg neki.
Inkább ő tapizott, a fenekemet, mellem, combom, de nem olyan durván. Volt mikor viszonoztam de csak hülyéskedésből csináltuk. Nem olyan régen, ketten voltunk a jakuzziban, akkor is nagyon sokszor szájbapuszilt, aztán csak nevetett, tehát nem gondoltam semmi érzelemre.
Nem bírtam várni holnapig, tehát felhívtam és beszéltünk, arra nem akar válaszolni, hogy szerelmes-e belém, de azt mondta hogy a csókolózás beleférne a barátságunkba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!