Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a legjobb barátnőm szerelmes lenne belém?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel már lassan 14 éve ismerjük egymást. Mindketten imádjuk az animéket, a yaoit különösen, és fujoshiként természetesen bolondulunk a meleg srácokért, sokszor viccelődünk azzal, hogy de szeretnénk mi is olyanok lenni, mint ők. Én ezt szigorúan csak viccnek szánom (és ő tudja ezt), de nem tudom, ő hogy van ezzel. Mostanában egyre többet simogatja a karomat, ráteszi a fejét a vállamra, volt, hogy reflexből megfogta a kezemet az utcán mikor siettünk valahova és húzott maga után, aztán mikor megérkeztünk 1-2 percig el sem engedte. Egyszer volt már téma erről (szintén viccből), elhangzott tőlem az a mondat hogy "...hát, nem tudom te hogy érzel irántam", ő pedig csak nézett rám "ez most komoly?" fejjel, de nem szólt egy szót sem. Szerintetek szerelmes lehet belém, esetleg csak kíváncsi lehet, milyen egy lánnyal? Sosem volt még barátja, nekem is csak kevés és rövid ideig (mert kissé félős vagyok fiúk terén).2017. aug. 7. 23:03
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, kor lemaradt, mindketten 17 évesek vagyunk.
2017. aug. 7. 23:04
3/7 anonim válasza:
Ha igen tortenne valami vagy befolyasolna?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy járnék vele, de elgondolkodnék rajta. Nekem ő az egyik legfontosabb ember a világon, ha egy napig nem beszélünk, már hiányzik. Viszont ha kiderülne, hogy szerelmes belém, de csak barátok maradnánk, zavarna, hogy ő nem barátként gondol rám.
2017. aug. 7. 23:15
5/7 anonim válasza:
Szerintem csak kívancsi. Ha benne vagy próbáld ki vele a többi meg majd alakul, és ne hagyd, hogy valami kis hormonzavar ( :D ) miatt tönkremenjen a barátságotok.
6/7 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb lánynak van egy ilyen időszaka, amikor kíváncsi, hogy milyen lehet a saját nemével. És tipikus, hogy általában a legjobb barátnő a kiszemelt. Szerintem próbálj beszélni vele erről és akármit is mond légy megértő. Ha csak kíváncsi és kiakar próbálni veled ezt azt pl csók vagy valami nem hiszem, hogy abból bármi bajod származhatna. Viszont, ha szerelmes az már más dolog...
7/7 anonim válasza:
Szia, nem kell ezen aggódnod..
Én is 17 vagyok és a barátnőm sokkal "durvábban" közeledik hozzám, mégse gondolom hogy bármit akar tőlem :D pasija is van és mindenki számára világos, hogy csak vicc szintjén flörtöl. Szerintem csak vannak olyan emberek, akik jobban igénylik az ölelést, szeretetet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!