Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerelmes belém a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés

Kicsit “több mint barátság” féle kapcsolatban vagyunk, de nem feküdtünk le egyszer sem, se nem csókolóztunk. Szájrapuszizni szoktunk “hülyülésből” meg “tapizni”.

Ma együtt lógtunk és váratlanul megcsókolt, nagyon szenvedélyesen és hosszasan mikor elköszöntünk. Eléggé kockázatos volt ráadásul mert az utcán történt, de nem látta senki... Ledermedtem először, de viszonoztam.

Én egyébként nem vagyok leszbikus, és nem akarok “lefeküdni” vele. És rosszul érzem magam, hogy egy lánnyal, ráadásul a legjobb barátnőmmel csókolóztam.

Úgy csinálja mintha semmi sem történt volna, én pedig nem merem felhozni a témát, de akkor miért csókolt meg ennyire szenvedélyesen? Éreztem, hogy többet akar, és hogy kezd “felizgulni”, de elköszöntem. Ez normális?

Bevallom, hogy nagyon jól csókol, de nem akarok semmi többet, és hogy ez mégegyszer megismétlődjön.

Szerintetek mit tegyek?

Ő 23/L, én 21/L

2019. febr. 3. 18:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%
Velem is csinálhatna ilyeneket a legjobb barátnőm... Ha lenne olyanom. :(
2019. febr. 3. 20:58
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

"ketten voltunk a jakuzziban, akkor is nagyon sokszor szájbapuszilt"

Naa nee nagyon sokszor? :D

Azt mondom egyszer poénból,de hogy sokszor az neked poén?

Amúgy ügyes a lány.

Csók beleférhetne barátságba,aztán szépen az is sűrűm előfog fordulni,egyre hosszabban lesz,aztán majd szépen szexbe fog átcsapni.

Figyelj ha nem akarsz vele semmit,azt tisztázd vele!

Ha pedig benne vagy hajrá.

Viszont ne játssz vele.

Számomra fura,hogy nem akarsz semmit,meg nem érzel semmit,de simán hagyod,hogy többször jól megtapizzon,meg szájra puszit adjon.

2019. febr. 3. 22:33
 13/26 A kérdező kommentje:

Igen, a jakuzzinál kissé elgondolkodtam aztán, hogy fura, de eltereltem a gondolataim, mert ő is a fiúkhoz vonzódik (elvileg). És ezek csak kis jelentéktelen szájrapuszinak bizonyultak. Igen, kicsit több mint barátság kapcsolat, a szájrapuszik és a tapizások miatt, de teljesen ártatlannak tekintettem a dolgot. Én magam sem tudom, hogy miért csókoltam vissza, de ha a barátnőm nem szerelmes belém, és ti is azt mondjátok, hogy ez belefér akkor én sem bánom. :) (ameddig nincs barátom persze)

Csak félek, hogy a csóktól majd megint többet akar, mert a fenekemet is markolta miközben csókolt, aztán áttért a nyakamra és itt köszöntem el. Eszméletlen jó volt, de nem szeretném ha érzelmeket táplálna irántam a végén, és ezt neki is mondtam...

2019. febr. 4. 03:21
 14/26 A kérdező kommentje:
Majd ma találkozunk reggel 8-kor, akit érdekel leírom mit mondott végül :)
2019. febr. 4. 03:24
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Engem érdekel, beszéljetek meg mindent :)
2019. febr. 4. 05:21
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem te is érzel valamit iránta mert nem csókolta volna őt vissza!
2019. febr. 4. 06:27
 17/26 anonim ***** válasza:
80%
Engem is érdekel!:)
2019. febr. 4. 07:14
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Írdd meg mindenképp😃
2019. febr. 4. 08:59
 19/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok újra! :)

Találkoztunk. Azt mondta, hogy többet érez barátságnál egy kicsit, de ez nem szerelem, csak nagyon szeret mint legjobb barátot. Vonzódik hozzám, de megbeszéltük, hogy több csók nem lesz... Aztán énis mondtam neki, hogy nagyon szeretem, ő a legjobb barátnőm, fontos számomra és hogy soha nem akarom elveszíteni. Kb 3 percig ölelt, és nem tudom miért, de szájbapusziltam. Utána annak ellenére, hogy mindent megbeszéltünk, megcsókolt... Megint hagytam, elég hosszú és szenvedélyes volt :) utána még sok csókcsatánk volt, mégis megbeszéltük, hogy ez belefér. Tehát “barátság extrákkal” kapcsolat :)

2019. febr. 4. 10:43
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
Annyira tudtam!!😃
2019. febr. 4. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!