Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit tegyek?
Ez nem egy egyszerű fellángolás :(
Én amúgy nem vagyok egy szerelmes tipus(eddig csak fiúkkal voltam együtt)
De többet érzek a legjobb barátnőm iránt.Meglátom,meghalllm a hangját egyből szebb s jobb lesz minden,ki se tudom fejezni...
Sajnos barátja van,és nagyon szeretik egymást.
Néha érzem ,hogy talán viszonozza.Nyakamat puszilgatja.Olyan dolgokat ír,hogy smárolna velem stb stb..
Élőben sose vagyok komoly,el hülyéskedem,a szemébe se tudok nézni mert abból tuti csók lenne :/
Igazából el akarom felejteni,ugyanis ahogy mondtam pasija van es ..ugyse jonne ossze :/
Elmondani tényleg nem akarom.
!!!(Ha vannak helyesírási hibák elnézést kérek)!!!!
Azért az olyanokat, mint a 2. válaszoló, felrúgnám leginkább a francba. Amit te elbagatellizálsz ártatlan játéknak, az MEGCSALÁS a normális embernek.
Kérdező te meg gondolkodj már, mit éreznél, ha a párod "ártatlan játszásból" mással csókolózna? Komolyan ennyire ostobák ma az emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!