Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tehetek ha beleszerettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha beleszerettem a legjobb barátnőmbe?

Figyelt kérdés
Összevagyok zavarodva teljesen, de nem hiszem hogy akarnék tőle többet mert az talán el is ronthatna mindent és nem akarok elveszíteni egy ilyen fontos embert.
2018. júl. 1. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Addig nem lesz nyugtod, amíg el nem mondod neki. Tudja, hogy leszbi vagy? Ő is leszbi vagy heteró?
2018. júl. 1. 17:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudja és ő is szereti a lányokat.
2018. júl. 1. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Honnan jött ez a divat, hogy adunk az ilyen süket simi dumákra,hogy "tökre megy a barátság" meg "nem akarom elveszíteni"??

Ébresztő tubica, azzal hogy összejössz vele nem elveszíted hanem közelebb hozod magadhoz. Ha meg nem jössz a sok elfojtott érzés miatt el fogtok hidegülni és a végén megutálod.

2018. júl. 1. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Itt az a kérdés hogy ő is el tudna képzelni veled többet mint barátság?
2018. júl. 1. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam. Kb 4,5 évig elfojtottam magamban,hogy szeretek egy nőt,tavaly elmondtam. Ő amúgy a legfontosabb ember volt az életemben,az életem legmeghatározóbb személye. Rettegtem attól,hogy elveszítem,mert ő párkapcsolatban élt/él egy pasival,meg ő amúgy is heteró. Az első 2 év még nem volt olyan nehéz,bántott az,hogy a pasival van,de örültem,hogy velem is foglalkozik. Ahogy telt az idő egyre nehezebben bírtam. A találkozásaink már nem olyanok voltak,mint régen. Az elválások után állandóan sírtam. Sok éjszakát sírtam át. Tavaly elmondtam neki,mert éreztem,hogy szétmart belülről ez az elfojtott,erős érzés. Teljesen tönkretett,suliban romlottak a jegyeim,tanárok kérdezték mi van velem,ugyanúgy ez a nő is. Nem értették miért vagy annyira padlón,miért vagyok olyan depressziós. Úgy éreztem néha,hogy van esélyem nála,sokszor beszélt kétértelműen,viselkedett úgy,vagy lenge cuccokban mászkált előttem. Miután elmondtam megkönnyebbültem,de amúgy nem vesztettem el,nem hagyott el,viszont ugyanúgy viselkedett velem,mint azelőtt plusz még meztelenül is láttam (ezt is direkt csinálta,s mikor végignéztem rajta,csak rámnézett,mosolygott és felőltözött). Most ott tartok,hogy elegem van ebből. A pasi irritál,csak maga a tudat,hogy tudom,hogy vele van. Kezdem megutálni kicsit. Nem találkozom mostmár vele,ritkábban beszélek vele. De persze emiatt kiakad,mert nem keresem úgy,mint azelőtt. Szóval nekem annyira nem oldotta meg ez az "elmondom neki,hogy mit érzek" dolog. Ja amúgy a nő 27 évvel idősebb tőlem,nem egy kamasz.

Ez az én sztorim,hátha te elmondod,akkor neked jobban alakul.:) De tényleg az se megoldás,hogy elfojtod. A magyartanárnőm azt mondta mindig,hogy amit elfojtasz,az egyszer nagyon nagyot fog robbanni. A labdát is,minél lejebb nyomod a vízbe,annál magasabbra ugrik.

2018. júl. 1. 21:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az utolsónak hogy így kifejtetted:) Igazából voltam már hasonló helyzetben egyszer és pont úgy alakult, mint számodra, szóval magam is jól tudom hogy talán nem az a legjobb megoldás ha elmondom neki.
2018. júl. 1. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem heteró, akkor szerintem elmondhatod.
2018. júl. 2. 01:03
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem heteró akkor lehet másképp alakul. Ha heteró,akkor meg 3 variáns van: az első,hogy elhagy,megszakítja a kapcsolatot veled

A második,hogy ugyanúgy fog viselkedni,mint azelőtt

A harmadik,hogy esetleg kiderül,hogy elfojtotta magában,s ő is többet szeretne tőled,többet érez.

Próba szerencse!:) de semmiképp se tartsd magadban huzamosabb ideig..

2018. júl. 2. 09:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2018. júl. 2. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!