Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátnőmbe! Mit tegyek?
Tudom magamról egy ideje,hogy csak a lányok érdekelnek.Most pedig beleszerettem a legjobb barátnőmbe,akivel régóta szoros barátságot ápolok.Elmondjam neki?Még azt sem tudja,hogy a lányokhoz.Vagy hogy hozzam fel a témát neki?
Köszi a válaszokat!Ha valaki már járt így érdekelne,mi történt.
Először talán abba avasd be, hogy a lányokhoz vonzódsz és meglátod, hogy reagál. Azt ne mondd el neki, hogy beleszerettél. HA netán rákérdezne, akkor elsőre szintén ne vallj színt, de ne is titkold, hogy az eseted. Tálald, úgy, hogy amíg nem kérdezte ebbe nem annyira mertél belegondolni, de így hogy szóba került, igen, az esete vagy. Aztán hadd eméssze. De ha nem kérdez rá, ne mondd el. Előbb lásd, hogy hogy áll a kérdéshez, hátha ő is vonzódik a lányokhoz, még ha csak kíváncsiságból is, és még ha csak biszex is, akkor is tudd meg, hogy van e bármi esélyed. HA érdeklődik a lányok iránt akkor lassan be lehet neki adagolni, hogy neked ő tetszik, de csak finoman.
Aztán ki tudja mi lehet belőle. De óvatosan, mert ezzel a barátságotokat szúrhatod el. És csak akkor ha érzed, hogy van esély a viszonzásra, más esetben ne teríts ki minden lapot, mert benne ez okozhat olyan változást, hogy ne tudjon ugyanúgy nézni rád ami a kapcsolatotok rovására mehet, és annyi a jó barátságnak.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!