Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátnőm húgába. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom mit csináljak.. A barátnőm tudja, hogy leszbikus vagyok, és voltam akkor idióta is, hogy megmondtam neki, hogy szerelmes vagyok a testvérébe. Ez szerintetek hiba volt? Mellesleg a testvére régen a "legjobb" barátnőm volt, majd durván össze vesztünk, és most megint jóba vagyunk, mint két barát, de már nem igazán beszélünk(aminek kicsit örülök is mivel akkor el tudom őt felejteni).

Szóval itt az lenne a kérdés, hogy jól döntöttem, hogy elmondtam neki, hogy mit érzek a húga iránt?

2016. nov. 4. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Milyen tömény punciszag lehet abban a lakásban...:D
2016. nov. 4. 21:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Egy normális válasznak jobban örültem volna, de ezen most jót nevettem :D
2016. nov. 4. 21:54
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Hàt nyilvàn jó hogy el mondtad azt nem tudni hogy kinek jó :D de neked biztosan mivel màr nem kell magadban tartani a dolgokat. Testvére mit reagàlt? /L
2016. nov. 4. 22:14
 4/12 A kérdező kommentje:
A testvérének nem mondtam el, és nem is szeretném.
2016. nov. 4. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Es bnod nem fogja elmondani a huganak?

De amugy akkor hogy akarsz vele ossze jonni, ha titkolod?

2016. nov. 4. 22:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Szerintem nem mondja el neki.

A bnőm csak annyit mondott erre, hogy hagyjam békén a húgát, és nem tudom mi lenne velünk, ha mégis elmondanám neki.

2016. nov. 4. 22:25
 7/12 anonim ***** válasza:

A lany leszbikus?

Amugy en valószínűleg nagyon kiakadnek, ha egy barátnőm bele szeretne a húgomba es ugy latom, hogy a bnodnek se tetszik a helyzet...

2016. nov. 4. 22:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem leszbikus a lány
2016. nov. 4. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor kénytelen leszel elfelejteni sajnos :/

Bár meg az is lehet, hogy el tudnád csábítani, ki tudja. De a barátnőd meg nem akarja, hogy a közelében legyel, nehéz helyzet. Melyikük fontosabb neked? Az alapján döntsd el, hogy mit csinálj :)

2016. nov. 4. 22:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, próbálom is őt elfelejteni. Lehet hogy jobb is lesz az
2016. nov. 4. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!