Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CitusCica kérdése:

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe, mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés
Mindig is jó barátok voltunk és persze mind a kettőnknek voltak már pasijai (mások szerint is ól nézek ki, ő is), de mostanában olyan furcsa érzéseim vannak vele kapcsolatban, egyszerűen szerelmes lettem belé és szexuálisan is vonzódok hozzá, ez normális? Sokszor ölelkezünk, de olyankor nehezen tudom visszatartani magam, hogy ne menjek tovább, sőt mostanában kerülöm ezeket a szituációkat, mert izgalomba hoz és nem akarom, hogy észrevegye... a legjobb barátom, de nem akarom, hogy a barátságunkba kerüljön a dolog, nem is mertem elmondani neki, ti mit javasoltok?

2016. aug. 6. 01:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nem sok választásod van.

szerintem még várj, hátha elmúlik. lehet, hogy csak "hirtelen fellángolás". ha nem múlik el, akkor vagy eltitkolod, vagy kipuhatolózod, hogy esetleg ő akar-e valami többet, vagy elmondod neki :) kb ennyi lehetőséged van.

vagy szerzel egy pasit magadnak, hátha úgy tényleg elmúlik ez az érzés

2016. aug. 6. 01:07
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Vallj színt! Mond el neki mit érzel, tárd ki szíved őszinte igazságát és akkor talán megnyugszol egy kicsit, semmiképp se tarts vissza, mert felgyülemlik benned a feszültség és abból problémák lehetnek!
2016. aug. 6. 01:09
 3/15 anonim válasza:
10%
Szülj neki gyereket, talán örülni fog neki!
2016. aug. 6. 01:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem még 1 ideig ne mond meg. 1x majd jobb ha kiderül és lesz ami lesz de lehet h nem fogadja jól. szerintem ezért ne mond még meg neki 1 ideig ne veszítsd el hamar. nem ilyesztegetni akarlak. legyetek barátok de néha megölelheted hogy ellenőrizd tart e még nálad.
2016. aug. 6. 08:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kivéve a 3. válaszolóét, mert az gonosz volt, átgondoltam és kivárok szerintem, hátha idővel elmúlik...
2016. aug. 6. 12:18
 6/15 anonim ***** válasza:
79%
Ne tartsd vissza az érzéseid, nem jó! Rövid távon kellemesebb megoldásnak tűnik, de hosszabb távon csak gyűlni fog a gond, talán még hazugságspirálba is kerülsz és ha akkor "ütöd meg magad" az jobban fog "fájni"!
2016. aug. 6. 12:59
 7/15 anonim válasza:
2%
Szerintem kapd le a 10 körméről és ha ő is élvezte a dolgot, akkor jó, ha nem max feljelent, hogy megerőszakoltad :) amúgy majd küldj videót!
2016. aug. 6. 13:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is várj még, ha amúgy tényleg a legjobb barátnőd, és nem szeretnéd őt elveszíteni. Én például nem tudom, mit tennék, ha egy barátnőm közölné, hogy "úgy" (is) viszonyul hozzám. Valószínűleg nem tudnék mit kezdeni a helyzettel, de azért teljesen biztos nem szakítanám meg vele a kapcsolatot. De az tuti, hogy "visszább vennék". A te barátnődet viszont te ismered. :) Amúgy tudja, hogy biszex vagy? Ő is biszex vagy ő heteró?

Talán ha elkezdenél ismerkedni fiúkkal/más lányokkal, és találnál valakit, akkor elmúlna, és újból "csak" legjobb barátnőként tekintenél rá.

2016. aug. 6. 13:55
 9/15 A kérdező kommentje:

8-as, ő heteró de most szingli, én is szingli vagyok, de voltak már fiúim, mostanában viszont csak őt látom magam előtt e miatt valahogy nem tudok fiúkkal ismerkedni...

7-es nem vagy vicces... :(

2016. aug. 6. 14:45
 10/15 anonim válasza:
0%
Miért, egy kis szex és minden OK! Ez tuti recept, amúgy ha gondoljátok beszállok harmadiknak! 21/F
2016. aug. 6. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!