Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CitusCica kérdése:

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe, mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés
Mindig is jó barátok voltunk és persze mind a kettőnknek voltak már pasijai (mások szerint is ól nézek ki, ő is), de mostanában olyan furcsa érzéseim vannak vele kapcsolatban, egyszerűen szerelmes lettem belé és szexuálisan is vonzódok hozzá, ez normális? Sokszor ölelkezünk, de olyankor nehezen tudom visszatartani magam, hogy ne menjek tovább, sőt mostanában kerülöm ezeket a szituációkat, mert izgalomba hoz és nem akarom, hogy észrevegye... a legjobb barátom, de nem akarom, hogy a barátságunkba kerüljön a dolog, nem is mertem elmondani neki, ti mit javasoltok?

2016. aug. 6. 01:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, kivéve az utolsó hozzászólóét, holnap talizunk és elmondom neki mi a helyzet, akik értelmes tanácsot adtak megerősítettek benne, azoknak külön köszönöm, pussz :)
2016. aug. 7. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd meséld el, miként reagalt😊
2016. aug. 7. 22:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, eddig még nem sok jó sült ki belőle :(
2016. aug. 10. 14:43
 14/15 anonim válasza:
100%
Na mi történt? *---* ^-^
2017. ápr. 19. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy voltak már fiúid? Nem szégyelled magad 19 évesen fűvel fával b.a.sztál, mi vagy te egy kóbor szuka amit minden arrajáró kani megb.a.sz???
2017. ápr. 23. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!