Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a Legjobb Barátom Barátnőjébe! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ocsmány dolog de nem tehetek róla!Persze ő nem tudja hogy mit érzek iránta!De egyre nehezebben tudok elenállni neki hogy elmondjam neki amit érzek!Mit tegyek?2008. márc. 5. 09:17
1/3 anonim válasza:
NE tedd, ha komoly a kapcsulatuk, ugysem hagyná ott miattad. Ráadásul elveszítheted a legjobb barátodat. Fontold meg.
2/3 anonim válasza:
Gondold végig fordítva te mit éreznél...A legjobb barátod rákattanna a barátnődre akit imádsz. Azt hiszem lenne ám palotaforradalamom...
Nálam a barátnőm párja TABU!!! Rá sem tudnék nézni férfiként!
Én is azt mondodm, ne tegyél tönkre egy kapcsolatot és egy barátságot. Annyit nem ér ez az egész! Keress valaki mást!
3/3 anonim válasza:
Tényleg ne!Ha szeretik egymást,akkor elveszítesz egy kiváló barátot,egy szerelemért cserébe....egy angyon okos ember mondta nekem,hogy minden szerelemnek egyszer vége elsz,de a barátságok/ha őszinték/örökké fennmaradnak..fontold meg!!Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!