Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beleszerettem az egyik legjobb haverom barátnőjébe?
Figyelt kérdés
Néhány hónappal ezelőtt bemutattak neki. Utána csak dumáltunk néha néha, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz. A haverom féltékeny lett -akkor még ok nélkül- majd emiatt az állandó féltékenykedés és a különböző dührohamok miatt megszakítottuk a lánnyal a kapcsolatunkat. (Ez a "kapcsolat" simán csak beszélő viszony volt). Eltelt néhány hét és a lány ismét felkeresett. Azóta folyamatosan dumálunk és nagyon jól elvagyunk. Kb 2 napja villámcsapás-szerűen ért a tudat, hogy "úristen, beleszerettem". Soha nem voltam még szerelmes és nem is igazán tudom, hogy milyennek kéne lennie, de érzem, hogy ez az. De nem csak az én részemről vannak ilyen dolgok. A lány is belém van habarodva, egyértelműen lerí abból amiket mond nekem. Érzem, hogy nem szabadna belemenni ebbe, de nem tudok ellenállni, mert ez az érzés erősebb nálam. A haverom bár szereti, de nem különösebben ragaszkodik hozzá: másnál is "keresi a boldogságot"-persze nem durván, csak elvan egy két csajjal: néha egy kis tapizás, simogatás, ilyenek...- Őszintén megmondom, hogy nekem nagyon felb*assza az agyam ez, mert a lány nem tud ezekről, mégis rám volt féltékeny a hülyegyerek, nem beszélve arról, hogy ez azt is mutatja, hogy nem igazán becsüli meg a "szerelmét". Nem mondom el, mert nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat, és épp ezért nem akarok tenni semmit azért, hogy együtt legyünk a lánnyal. A szívem viszont azt diktálja, hogy igenis együtt kell lennünk.2010. ápr. 21. 20:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem várj, hagyd a lányra a döntést, lehet, hogy hamarosan lepattintja a haverodat, ha tényleg beléd van esve. Ne avatkozz be, mert abból úgyis te jössz ki szarul, hiába jönnél össze aztán a lánnyal. 20/L
2/7 anonim válasza:
Tapasztalat, várd meg amíg szakít és akkor se rögtön menj rá hanem kell várni egy hónapot, ha igazán akar tőled valamit akkor anélkül hogy szólnod kéne szakítani fog a barátjával. Egy a lényeg hogy ha egy csajnak van pasija akkor arra nem szabad ráhajtani mert te húzod a rövidebbet, főleg ha a haverod akivel minden nap találkozol. Türelem rózsát terem. micsoda jó mondás.
3/7 anonim válasza:
A haverod nője, a haverod nője! Ha szakít vele se jöhettek össze, legalább is ha van egy kis eszed! Mondjuk attól is függ mennyire vagytok jóba a sráccal!?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, egyetértek az összes hozzászólóval. Csak tényleg egész életemben erre vártam, hogy végre megtapasztaljam hogy milyen is a szerelem, erre nem valami akadályba ütközik? Tiszta Murphey...
Mellesleg a sráccal viszonylag jóban vagyok, bár sosem mondtam a legjobb barátomnak. A féltékenykedések óta távolodtunk egymástól.
2010. ápr. 21. 20:34
5/7 anonim válasza:
Biztos szerelem??
Nekem is voltak régen fellángolásaim amire azt hittem hogy az! És akiről tudtam hogy nem kaphatom meg azt még jobban akartam:)
6/7 A kérdező kommentje:
Én örülnék a legjobban ha nem az lenne:)
2010. ápr. 21. 20:46
7/7 anonim válasza:
Szerintem szeretkezzetek:) Mire vársz még?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!