Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátom barátnőjébe. Hogyan tehetném túl magam ezen? 17/F
Senkinek nem akarok rosszat, de így meg csak én őrlődök... Meg aztán, kár lenne emiatt ezt a régi barátságot "eldobni". Jóban vagyok a csajjal is, de persze csak mint barát, legalább is, ő így "tekint" rám. Kerülni nem akarom (bár nem is tudnám mert szinte minden nap látom/összefutunk suliban pl.), mert az sztem túl feltűnő lenne, ráadásul attól függetlenül, hogy nem az én barátnőm egész jól kijövünk egymással mint mondtam.
Ez már majdnem 1 éve így megy, próbáltam másik barátnőt keresni, de nem jött össze. Idén végzős, szóval próbálok év végéig kitartani. Addig csináljam tovább ezt a "színjátékot", vagy tud valaki esetleg más megoldást javasolni?
Nehéz, hosszú, fájdalmas időszak lesz. De nehogy csinálj
magaddal valami butaságot! Inkább próbálj keresni magadnak
egy kiscsajt! Ő talán majd segít felejteni, s lassan tompul
a fájdalom. Én is átéltem szakítást, s bizony ahányszor
láttam a városban itt-ott a volt barátnőmet, napokig a szo-
bámba elbújva sírtam. Sírj te is, ha úgy érzed, hogy nem
bírod tovább! Persze nem a nyilvánosság előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!