Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem teljesen vagyok leszbikus de a nőkhöz jobban vonzódom azt eltudom nyomni magamban?
Ez a te életed és nem az övék. Bármennyire szeretnél, nem tudsz ennek az elvárásnak megfelelni, csak a boldogságod rovására.
Nagyon nehéz dolog, tudom.
Szerintem csináld azt, hogy először titokban randizgass nőkkel, de ha valakivel úgy egymásra találtok, hogy tartósan együtt akartok lenni, akkor ezt osszátok meg a környezeteddel. Akár elfogadják, akár nem, változtatni nem tudnak rajta.
Gyereked pedig így is lehet. Úgy szokták az LMBT-közösségen belül, hogy egy leszbikus lány keres a baráti körből egy olyan meleg férfit, aki szintén szeretne gyereket. Mesterséges úton bejuttatják a spermát, és ha sikerül, akkor az lesz a közös gyereketek, mintha elvált szülők lennétek.
38/F
Másnak hazudhatsz de saját magadnak nem. Életed végéig boldogtalan leszel ha nem vállalod fel önmagad és ami a legrosszabb, hogy mást is tönkretehetsz, pl. férjhez mész és majd elváltok mert rájössz, hogy mégse működik, aztán a pasi meg szegény...
Tapasztalatom szerint a városokban elfogadóbbak az emberek. Szerintem nyugodtan éld az életed, szeretkezz jókat a megfelelő személyekkel, nem muszáj világgá kürtölnöd, élég ha más látja, hogy boldog vagy. A gyerek kérdést meg könnyen meg lehet oldani napjainkban.
Más alternatíva egy polyamory kapcsolat pasival és még egy nővel vagy egy nyitott kapcsolat egy megértő férfival aki engedi, hogy kiéld vágyaid szabadon és-vagy akár együtt. 20N
Ez olyan majdnem leszbikus dolog?
Drágám, majdnem kanállal nem eszünk levest.
Nem akarlak kiábrándítani de leszbikus vagy. Talán esetleg biszex de inkább leszbikus. Ezt vagy elfogadod és boldog leszel vagy próbálod elnyomni magadban és majd 3-4év múlva fogadod el, mert ezt az érzést nem lehet elnyomni. Ez van. Ez vagy te. És ezzel semmi gond sincs. Akik szeretnek, elfogadnak téged olyannak amilyen vagy és az élet megy tovább. Csak ne pazarold az idődet. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!