Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem teljesen vagyok leszbikus de a nőkhöz jobban vonzódom azt eltudom nyomni magamban?
Miért szeretnél férfiakhoz vonzódni?
Ha nőkhöz vonzódsz az nem baj, vallald fel, sokkal boldogabb leszel
Nem szeretem a tötkfőzeléket, de ha kihányom is megeszem nap, mint nap, miközben azt képzelem hogy brassói! Szuper életnek nézek elébe! Ha ezt eszem minden nap, majd csak megszeretem, ugye?
Kb ezt kérdezted.
Egyet értek az elsővel. Ha elnyomod magadban, sokkal boldogtalanabb leszel mintha a gátló körülmények ellenére felvállalnád magad.
Persze ez nem megy egyről a kettőre, lehet hogy még úgy érzed egy ideig hogy kibírod és próbálsz alkalmazkodni a környezetedhez, de egy idő után valószínű besokallsz és lépni fogsz.
Én is hosszú ideig elnyomtam magamban, de az a letargia, motiválatlanság és életkedv-hiány ami ezt kíséri túl nagy ár volt nekem.
Tudom hogy nehéz, nekem is az volt, de nagyon sokan sokkal jobban reagáltak mint gondoltam volna.
Hidd el nem éri meg mások véleménye miatt szenvedned, olyanra kényszerítened magad ami valójában nem tesz boldoggá. Nehogy más mások döntsenek arról hogy te kivel legyél boldog.
Szerintem is elnyomni esetleg ideig-óráig tudod. Nem tudod te eldönteni, hogy kihez is vonzódj inkább, de esetleg ajánlom figyelmedbe a szexuálpszichológusokat.
Nem fogják megváltani a világot, de esetleg lehet segítenek neked valamennyit ebben a dologban. Ha vonzódsz a nőkhöz, akkor a terápia után is fogsz, csak lehet másképp fogsz látni dolgokat, jobban megérted őket és magadat is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!