Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lenne a barátnőm?
Sziasztok! Pár hónapja meg ismerkedtem egy lánnyal 19 éves. Mind a ketten nagyon szeretünk sportolni, emiatt elmentünk edzeni, futni. Tök jó barátnők lettünk.
Észrevettem már a legelején, hogy nagyon fiúsan öltözködik, nadrág, cipő, kabát. Semmi nőiesség nincs benne, haja felnyírva. Képeken is olyan férfiasan néz, nemistudom hogy írjam. Kérdeztem, hogy volt már-e pasija, azt mondta volt, de szakítottak. Ennyit mondott. Múltkor úgy volt megyünk futni, de nekem közbe jött valami, így nem tudtam elmenni. Mondtam rakjuk át másnapra. Erre besértődött, hogy jo ne menjek ő akkor is megy stb... Az utcán ha találkozunk köszönünk, beszélünk pár szót. Addig néz, míg lát, vagy míg le nem kanyarodok valahová.
Nekem olyan fura.. nem vagyunk mi nagy barátnők, csak edzeni jarunk együtt.
Mit gondoltok?
Kérdés, leszbukis lenne a barátnőm?
Utolsó mondat, nem vagyunk mi nagy baratnők.
#1 Ja mert a fiúk nem tudnak hisztizni. Dehogyisnem, sőt elképesztő hogy tudnak ők is hőbörögni meg besértődni ha nem úgy van valami ahogy ők gondolják.
Kérdező, attól mert fiús egyáltalán nem biztos hogy leszbikus. Leszbikusok is lehetnek nőiesek, és heterok is ehetnek férfiasak.
Miért akarnál tőle valamit vagy csak gyanús?
ha jóban vagy vele, akkor nem ciki rákérdezni erre, tőlem is volt, hogy kérdezték, nyilván megmondtam :D
azért meg nem értem miért kéne vigyázni vele, mert leszbikus, mert egyáltalán nem jelenti, hogy tetszel neki vagy próbálkozna, ha mégis, hiszen illik tiszteletben tartani a másik szexualitását
Ja ha a lányokat is szereti nem harap, nem fog rád nyomulni se megerőszakolni, se megfertőzni. :D
Ha meg igen akkor elkerülöd ahogy mindenki mást is gondolom, aki nem érti hogy nem kérsz belőle.
Koszonom :)
Ment mindenkinek a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!