Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy jöttetek rá arra, hogy leszbikusok vagytok? Jártatok előtte fiúval?
Beleszerettem egy lányba
És igeeen rengeteg fiúval voltam együtt
Bár én biszexuális vagyok,azért remélem,nem gond,ha én is válaszolok:) Beleszerettem interneten keresztül egy lányba,aki később szerelmet vallott nekem,így összejöttünk,azóta is vele vagyok.Sosem volt barátom,és nem is bánom.
18/L
Egész életemen át voltak erre utaló jelek, de nem törődtem velük egyáltalán, a srácok sem érdekeltek. Úgy voltam vele, majd "beérik" a dolog és egyszer hirtelen megjön a kedvem pasizni.
Hát nem így lett.
A neten megismerkedtem egy sráccal, együtt voltam vele kb. másfél évig úgy, hogy előtte már éreztem hogy nem biztos hogy össze kéne jönnöm vele, nem lenne se jó, se fair.
Végül is így lett. De elég valószínű, hogy nem jutok el önismereti kérdések terén ilyen messzire ha nem töltöm vele ezt az időt. Egyszerűen rájöttem, nekem nem ez kell. Nem mindenki látja be magának egyszerűen azt, hogy más:)
Kicsit általánosabban, szimplán a már felfogott jelek mellett (a fiúk nem érdekelnek, a lányok inkább, a fiús természetem) észrevettem azt, hogy ha pasival állok szemben, bármennyire kedves és szimpatikus, gyomorideg és hányinger kerülget, el akarok onnan menni, hagyjanak. A lányokkal elképzelt hasonló esetek pedig inkább megnyugtatnak, forró érzéssel töltenek el és vágyom rájuk.
Bár a gondolatokon túl még nem történt semmi...
21/L/L
Bocsi az off-ért, de mivel mostanában nemigen volt aktivitásom az oldalon, gondolom csak innen jöhetett privát üzenetem.
Innen szeretnék üzenni az üzenőmnek, hogy sajnos nem tudom megnyitni az üzenetet jelenleg, de amint sikerül, válaszolok.
(Így fest az oldal nálam: [link]
Jártam előtte fiúkkal, de szex csak eggyel volt, azt sem kellett volna.
Nálam is voltak jelek, csak nem vettem tudomást róla.
Mivel alapvetően nem vagyok kifejezetten nőies, de fiús sem, így a férfiak körében elég népszerű voltam, ezért bele sem gondoltam, hogy nekem nem kellenek.
Aztán megismertem egy lányt.. onnantól már tudom mi kell nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!