Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettél már valaha bele a főnöknődbe nőként?
Figyelt kérdés
Velem most pont ezt történik. Úgy érzem ő sem közömbös irányomban. Viszont mégiscsak a fönököm ha nem is közvetlenül. Sokat találkozunk a nap folyamán, sokszor együtt kell dolgoznunk. Látom rajta, amikor rám néz, hogy valamit érez irántam. Az elejtétől kezdve tetszett nekem, a kisugárzása, a külseje, a személyisége, iszonyatosan vonzó nő. Alig bírom vissza fogni magam a közelében. Úgy érzem kezdek beleszeretni. És ez nagyon megrémiszt, nem tudom, hova vezetne ez a dolog... működne e egyáltalán, hiszen egy helyen dolgozunk. Ő 31 éves, én 23. Voltatok már hasonló helyzetben? Mi lett a vége?2019. jan. 19. 21:23
2/4 anonim válasza:
Igen. A felettesemmel. Ő akkor 31 volt, én 29. Csók és erős izgatás volt köztünk, aztán elkerült egy másik helyre és ennyiben is maradt. Mire idáig eljutottunk, előtte eltelt két év
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es válaszoló! Oh 2 év? Egyikőtök sem mert lépni? Többet is eltudtál volna képzelni a kapcsolatból vagy csak futó kalandként tekintettél rá?
2019. jan. 19. 22:10
4/4 anonim válasza:
Beleszerettem. De a munkahelyünk nem az a fajta volt ahol könnyen menne az ilyesmi. Egyikünk sem gondolta először hogy bármi lesz ebből, de kialakult! Ő is érzett valamit, ezt éreztem rajta, csak ő nem annyira mozog érzelmi síkon mint én, neki ez a különlét is könnyebben ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!