Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerettél már valaha bele a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettél már valaha bele a főnöknődbe nőként?

Figyelt kérdés
Velem most pont ezt történik. Úgy érzem ő sem közömbös irányomban. Viszont mégiscsak a fönököm ha nem is közvetlenül. Sokat találkozunk a nap folyamán, sokszor együtt kell dolgoznunk. Látom rajta, amikor rám néz, hogy valamit érez irántam. Az elejtétől kezdve tetszett nekem, a kisugárzása, a külseje, a személyisége, iszonyatosan vonzó nő. Alig bírom vissza fogni magam a közelében. Úgy érzem kezdek beleszeretni. És ez nagyon megrémiszt, nem tudom, hova vezetne ez a dolog... működne e egyáltalán, hiszen egy helyen dolgozunk. Ő 31 éves, én 23. Voltatok már hasonló helyzetben? Mi lett a vége?

2019. jan. 19. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Picit nagy a a korkülönbség
2019. jan. 19. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen. A felettesemmel. Ő akkor 31 volt, én 29. Csók és erős izgatás volt köztünk, aztán elkerült egy másik helyre és ennyiben is maradt. Mire idáig eljutottunk, előtte eltelt két év
2019. jan. 19. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es válaszoló! Oh 2 év? Egyikőtök sem mert lépni? Többet is eltudtál volna képzelni a kapcsolatból vagy csak futó kalandként tekintettél rá?
2019. jan. 19. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Beleszerettem. De a munkahelyünk nem az a fajta volt ahol könnyen menne az ilyesmi. Egyikünk sem gondolta először hogy bármi lesz ebből, de kialakult! Ő is érzett valamit, ezt éreztem rajta, csak ő nem annyira mozog érzelmi síkon mint én, neki ez a különlét is könnyebben ment
2019. jan. 19. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!