Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért vagyok ennyire egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire egy család bemutatástól ideges?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy miért írok ide, de már annyira be vagyok parázva, hogy muszáj kiírnom magamból, ha már kibeszélni magamból a páromon kívül,senkivel nem tudom :D őt meg már egy hete ezzel traktálom, szóval jó lenne ma békén hagyni :D

Nem tudom miért, de iszonyatosan ideges vagyok a ma esti család bemutatástól... már egy hete alig eszem, alszom...nagyon komolyan veszem, viszont fogalmam sincs miért, hiszen csak a barátnőm szüleit ismerem meg...

Viszont nagyon szeretnék jó benyomást kelteni, megfelelni az elvárásaiknak meg ilyenek. A baj, inkább ott kezdődik, hogy az anyukája ügyvéd, az apukája meg orvos :D én meg ha meghallom ezt a kettő foglalkozást, alapból pánikba esek, attól függetlenül, hogy tudom ők is ember :D szóval ma megtörténik a nagy bemutatkozás, félek, hogy hogyan fognak fogadni, az én családon teljesen hétköznapi, vagyis nem olyan "felsőbb rendű" (bár ez picit furán jön ki) mint az övé. Az anyukám eladó, az édesapám pedig sofőr. Nem szégyellem a foglalkozásukat, ne értsetek félre, hiszen nagyon jó emberek és azt gondolom főleg ez számít, de nem akarok, hogy lenézzenek minket vagy azt gondolják, hogy nem vagyok elég jó a lányuknak, aki külföldön tanult, fogorvosnak készül, én meg alig jutottam be btk-ra.

Nálatok hogyan zajlott a bemutatás? Számítottak az ilyenek? Picit lehet tulbonyolítom, de olyan jó volt kiírni picit magamtól mindazt amitől tartok...

Ui: egyébként nekem minden ilyen bemutatkozásom pocsék és valamivel le égetem magam, szóval az aggodalmaim helytállóak! A legutóbbin a vacsorám magamra fordítottam a rántott húsom meg az asztalalá került...remélem ez most elmarad :D

22L

#izgalom #szerelem #leszbikus #félelem #bemutatkozás #idegesség #Innom kellene #egy keveset csak #hátha segít #bort vagy valami kemenyebbet
2018. dec. 2. 12:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jajj hát lényegében jól :D azt hiszem nem lesz gond, de szokásomhoz híven sikerült leégetnem magam :D és pont a vacsinál megint -.- én nem jövök ki jól a húsokkal, erre rá jöttem! :D mert most is sikeresen bénáztam vele! Tegnap nem az asztal alatt landolt, hanem a szemben ülő tányérjában, vagyis szerencsére a tányérja mellé esett...pont az édesanyja ült velem szemben! Annyira égő volt, de szerencsére jól kezelte és barátnőm is bedobott valami poént, úgyhogy jól sült el a dolog, de szégyenemben tiszta vörös lettem és még mindig ha vissza gondolok az esetre! :S

De amúgy jól sikerült, sokat nevettünk, az ajándékoknak is nagyon megörültek szóval van egy plussz pontom :D ja és elköszönésnél, mikor úgy éreztem oké kész, megnyugodhatok, letudtam, már csak haza kell érni, megbotlok a küszöbben! Úristen de béna voltam -.-

De olyan jó, hogy végre túl estem rajta :D

Barátnőm írt ma, hogy az anyukája kérdezte mikor megyek megint, mert rég nevetett ennyit valakin...kedves nem? :D

2018. dec. 3. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

na akkor legalább túlestél rajta :D meg ezek szerint akkor a küszöbön is :D

kedves az anyuka, de ez mindenféleképpen jó jel, tuti bírnak :D

2018. dec. 3. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!