Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért vagyok ennyire egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire egy család bemutatástól ideges?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy miért írok ide, de már annyira be vagyok parázva, hogy muszáj kiírnom magamból, ha már kibeszélni magamból a páromon kívül,senkivel nem tudom :D őt meg már egy hete ezzel traktálom, szóval jó lenne ma békén hagyni :D

Nem tudom miért, de iszonyatosan ideges vagyok a ma esti család bemutatástól... már egy hete alig eszem, alszom...nagyon komolyan veszem, viszont fogalmam sincs miért, hiszen csak a barátnőm szüleit ismerem meg...

Viszont nagyon szeretnék jó benyomást kelteni, megfelelni az elvárásaiknak meg ilyenek. A baj, inkább ott kezdődik, hogy az anyukája ügyvéd, az apukája meg orvos :D én meg ha meghallom ezt a kettő foglalkozást, alapból pánikba esek, attól függetlenül, hogy tudom ők is ember :D szóval ma megtörténik a nagy bemutatkozás, félek, hogy hogyan fognak fogadni, az én családon teljesen hétköznapi, vagyis nem olyan "felsőbb rendű" (bár ez picit furán jön ki) mint az övé. Az anyukám eladó, az édesapám pedig sofőr. Nem szégyellem a foglalkozásukat, ne értsetek félre, hiszen nagyon jó emberek és azt gondolom főleg ez számít, de nem akarok, hogy lenézzenek minket vagy azt gondolják, hogy nem vagyok elég jó a lányuknak, aki külföldön tanult, fogorvosnak készül, én meg alig jutottam be btk-ra.

Nálatok hogyan zajlott a bemutatás? Számítottak az ilyenek? Picit lehet tulbonyolítom, de olyan jó volt kiírni picit magamtól mindazt amitől tartok...

Ui: egyébként nekem minden ilyen bemutatkozásom pocsék és valamivel le égetem magam, szóval az aggodalmaim helytállóak! A legutóbbin a vacsorám magamra fordítottam a rántott húsom meg az asztalalá került...remélem ez most elmarad :D

22L

#izgalom #szerelem #leszbikus #félelem #bemutatkozás #idegesség #Innom kellene #egy keveset csak #hátha segít #bort vagy valami kemenyebbet
2018. dec. 2. 12:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Mert szégyelled hogy leszbikus vagy. Ne szégyeld. Ezt dobta a gép ;-)
2018. dec. 2. 12:37
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

#1, hát ahogy olvasom, itt nem számít ez, nem is írt semmi ilyet a kérdező és valószínűleg tudják a szülők, hogy nem egy sráccal fognak találkozni. :D ami amúgy tök jó, legalább ezzel nem lesz gond (sok esetben ez lehet az első probléma)

egy kicsit mindenki izgul ezen, de szerintem te túlreagálod azért :D

lehet, hogy én vagyok a naiv, de nem hiszem, hogy a szülei lenéznének téged/titeket csak mert alig jutottál be btk-ra (ezt meg ha úgy van simán ki is lehet hagyni, bejutottál és kész :D) vagy mert a szüleidnek ilyen foglalkozásaik vannak, mert ahogy írtad is, nem ez számít.

ideális esetben ha csak magadat adod, akkor tök jó vagy, és tudják a szülők is, hogy a lányuk nem véletlen választott téged. és ha te így sem lennél elég nekik, akkor az már nem rajtad múlt.

Próbáld meg (tudom, mondani könnyű :D) lazábban venni ezt az egészet, és ezekkel a rántott húsokkal vigyázz este :)

2018. dec. 2. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek spontán emberi érzéseknek tűnnek, mintsem a másságból adódó félelemnek. Legalábbis nekem az jön le, hogy a kérdező barátnőjének a szülei tisztában vannak vele, hogy nem egy magas, kisportolt, jóképű pasira kell számítani :D

Ha ilyen intelligens módon állnak hozzá és elfogadták a lányuk irányultságát, szülőként a legjobbat akarják neki és ha melletted boldognak látják, nem azon lesznek, hogy elmarják tőled. Aranyos amúgy, hogy ennyire izgulsz, tuti én is ráparáznék a témára, hiába van diplomám, nem egy mérnök családból származom. De hát, ők is emberek, szerintem ha kedvesen, tisztelettudóan viselkedsz, ők is úgy állnak majd hozzád, nem lesz semmi probléma. Esetleg vigyél valami csokit az anyukának, apukának egy jófajta üveg bort és máris szerzel egy jó pontot :)

2018. dec. 2. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Na, kettes megelőzött, lassú voltam :D
2018. dec. 2. 13:15
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

legalább egy szebb megfogalmazást is olvashat a kérdező, meg bárki, aki idetéved :D egyébként ez a csokis-boros ötlet is jó, csak lehet gyorsan még ki kéne deríteni, hogy mit szeretnek meg elszaladni megvenni :D

Kíváncsi vagyok, hogy hogy végződik, úgyhogy majd légyszi írd meg, kérdező!

2018. dec. 2. 14:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Uhh köszönöm a válaszokat, nem is gondoltam volna, hogy ennyien válaszoltok :-) megnyugtató, hogy nem csak én vagyok rá parázva :D szóval, hogy más is így ideges lenne :-)

Igen a szülei nem egy kigyúrt, jó vágású férfit várnak, tudják, hogy egy nő érkezik majd. Szerencsére elfogadták és a barátnőm elmondása szerint jól is kezelik a dolgot, de majd este kiderül :D azt tudom, hogy nem én vagyok az első nő, akit bemutat és a volt barátnőt kedvelték is, szóval remélem én is sikert aratok majd :D este kiderül, bár barátnőmnek elmondtam, ha nekem kellemetlen lesz az este, neki is az lesz az én szüleimnél. (Vicc)

Anyukájának már vettem desszertet meg virágot, mert virág mániás. Apukája meg barátnőm tanácsára egy bizonyos fajta bort fog kapni, szóval ajándékok megvannak :D

Ruha tegnap óta kikészítve, vasalva :D már csak az 17h várom, hogy barátnőm jöjjön értem és elvigyen hozzájuk...

Én is remélem, hogy a hús a helyén marad!

Írok majd az este után :D (alig várom, hogy már ott tartsak) :D

2018. dec. 2. 15:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 8 éve vagyok együtt a párommal. Annyira izgultam mint még soha. A rohadt vizsgákon nem.izgultam ennyire. Még a vezetésnél sem. A hasmenéstől kezdve minden rámjött aznap. A kedvesem persze rongyosra röhögte magát. Majd megérkeztünk bemutatkoztunk egymásnak az egész családjával. Az első mozdulatom az volt hogy a kabátom felakasztása után leszakadt a kabátalasztó kampó. Vagyis letört. Majd leöntöttem magam borral. Aztán a kutyatápos tálra ráléptem és az totál felborult.

Akkor nagyon gáznak éreztem. Mostmár nevetünk ezeken és mióta nagyon jó a kapcsolatunk azóta meg tényleg mintha a saját családom lenne. Teljesen befogadtak még ezek mellett a bénázások mellett is.

Nyugi! Ha szimpatikus vagy és szereted a gyermeküket vagy testvérüket ezt látni fogják hogy ő boldog és akkor is szimpi leszel ha béna leszel. Ha nem vagy szimpi bármit tehetsz. Nem is leszel az.

Első benyomásnál a lényeg hogy légy önmagad ennyi!

2018. dec. 2. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Fú milyen regények vannak itt a komment szekcióbaan

Szerintem ne aggódj

Lehet azért volt ez a rántott húsos sztory xD

Minden esetre sok sikert❤❤

2018. dec. 2. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne tartsál tőle.

Ha bírnak, bírnak, ha nem nem

Egyébként vannak olyan szülők, akiknek fejre is állhatsz, nem fognak kedvelni, mert ők olyan típusúak. Lehet,hogy pl riválist, vetélytársat látnak benned, hogy elveszed tőlük a lányukat.

Remélhetőleg eltiltani nem fognak a barátnődtől, úgyis elmondta már, milyen rendes lány vagy te

2018. dec. 2. 21:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy sikerult ?
2018. dec. 3. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!