Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki évekig titkolta a családja előtt a párját? Hogy derült ki?
Igazából az érdekelne, hogy hogyan zajlik egy ilyen coming out.
Anyukám rettenetesen homofób, így eleinte, ameddig magammal sem voltam kibékülve, addig nem mertem elmondani. 4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de ő azt hiszi, hogy csak sima barátnő. Illetve azt se tudom mit hisz. Kicsit úgy érzem, hogy nagyon elrontottam, hogy korábban nem mondtam el, de féltem, hogy kirak otthonról. Az egyetem miatt még mindig vele élek sajnos, viszont úgy érzem nem bírom tovább ezt se.
Van valaki aki hasonló körülmények között bújt elő? Hogy fogadták és mi volt az oka, hogy végül mégis elmondta? Sejtették vagy tényleg nem is számítottak rá?
Amíg vele élsz ne mondd el,ennyi.
Ha meg majd elköltözöl egyszerűen közlöd, hogy leszbikus vagy és barátnőd van.
Három évig titkoltam, és úgy buktam le, hogy hallotta a telefon beszélgetésünket, amikor elköszöntem tőle és azt mondtam neki, szeretlek.
Nos, rögtön nem, de bizonyos idő elteltével, közöltem vele, hogy a nőket szeretem. Rettentően nehezen kezelte, ő is és a családom is, de az idő azt mutatja, bizonyos szinten elfogadták, viszont idegenek és ismerősök környezetében, ezt igencsak szégyellik, amit ugyan nem mondanak, de látom !
Én az első válaszadóval értek egyet. Szerintem amíg anyukáddal laksz addig ne mondd el akármilyen nehéz is. Ha megtudja akkor mindig kínos pillanataid lesznek amíg otthon vagy és ráadásul ha hazaviszed a barátnődet, akkor még inkább rossz szemmel fog nézni.
Szerintem várj addid amíg elköltözöl, mert akkor ha hazamész nem egy kellemetlen légkörbe mész haza, ahol érezni a feszültséget és a barátnődet is meghívhatod magadhoz anélkül, hogy a szülők megvetően és sajnálkozva néznének rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!