Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mutat be a szüleinek?
2 éve vagyunk együtt, még nem élünk együtt, ő sok időt tölt a családjával. Nem értem miert nem mutat be nekik. Rosszul esik. Tudom hogy anyukája nehezen emészti meg hogy leszbikus a lánya, de ismert a párom előző barátnői közül párat. Apukája jófej, laza. Ha szóbahoztam eddig mindig azt mondta hogy majd bemutat. Mi lehet az okat hogy azóta se tette?
23 és 26 évesek vagyunk
Mert meg nem érzi szükségesnek
De ezt vele beszéld meg
Rengeteg erőltetett, vicces indokokat tudnánk erre írni, de szerintem abból is megérted a lényeget, ha csak ezt a mondatot hagyom neked itt.
Nem tudjuk.
A párodról annyit tudunk, hogy szeret a családjával lenni, 2 éve homoszexuális párkapcsolatban él, a szülei élnek és virulnak, és az életkora 23 - 26 év között van. Ennyiből a világ legjobb pszichológusa se tud dolgozni.
De leírom erre a legjobb tanácsot:
Beszélj vele. Két év alatt csak sikerült felfejleszteni annyira a kommunikációt, hogy ezt rendesen megtudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!