Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány lányok/nők, mit szól a családotok ahhoz, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Még nem tudnak róla.
Amúgy csak anyukámnak tervezem egyszer elmondani, tudom,hogy ő nem bántana miatta, furcsának tartaná, de ennyi. Ő jelenti a közvetlen családomat, a távolabbi rokonság véleménye nem számít, nincs hatása az életemre. De valószínűleg soha nem mondom el senkinek,nincs értélme,mivel úgysem találok párt soha.
21/R/L
"De valószínűleg soha nem mondom el senkinek,nincs értelme,mivel úgysem találok párt soha."
köszi!
miért gondolod, hogy soha nem lelsz párra?
kérdező, szerinted 5 év múlva hol fog tartani az életed, mi lesz veled a magánéletet illetően?
köszi
Te vagy a kérdező,de gondolom hozzám szólt a kérdés:-)
Nos,jelenleg albérletben lakunk,szeretnék saját,kertes házba költözni,arra gyűjtök, remélem 5 év múlva meglesz. Nem érettségizetem le, korán elkezdtem dolgozni, most esti gimnáziumba járok, 5 év múlva ha minden jól megy már meglesz az érettségim, távolabbi cél, még meglátjuk mi lesz, de lehet levelezőn megpróbálkozom a fősulivaln, tehát jobb munkahelyre tervezek váltani. Egészségesebbben is szeretnék élni, 5 év múlva talán már közelebb leszek az egészséges életmódhoz.Szerelmi téren nem hiszem hogy 5 év múlva változna valami,úgyhogy egy leszek saját házzal,jó munkával rendelkező,levelezőn fősulit végző,fitt és sportos, egyedülálló nő leszek:-)
köszi
ja, igen, én vagyok a kérdező, válaszadóra gondoltam, bocsi. :)
tehát akkor férjhez sem szándékozol menni, gyereket szülni?
oké, köszi
csak azért kérdeztem rá külön, mert fentebb ezt írtad:
"aki vonzódna is a nők felé az sem tudja jól kezelni, vagy még magának sem vallja be, vagy ha felismeri akkor sem akar lányokkal kezdeni,inkább a normák szerint férjhez megy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!