Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem vagyok leszbi DE szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok leszbi DE szeretnek egy lányt, akit atolelhetek, megpuszilhatom, osszebujhatunk. Ez furi? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Neha egyutt is alszunk, atkaroljuk egymást, simogatjuk néha egymást, a fejemet a hajaba turhatom es megsimogathatom a testet (az enyem tabu, mert nagyon szégyenlős lennek). De jo lenne egyutt fürödni (ha normalis testem lenne :D ) vagy az agyba bújni zuhanyzás után. Csók es szex nem feltetlenul kell, de néha ez jo lenne. O lenne az, akivel buliznék (segitene meg jocsajosabbnak kinezzel - eleg nőies vagyok-, de smink, haj, ruha ötlet johet bármennyi mennyiségben. Egyebkent a szerelmem egy ferfi, akivel nem szexelek (mar szexeltunk, de inkabb kihagynám). Vagyok női kozeledesre es mondjuk ennek az elfogadására. Léteznek olyan nok, akiknek ennyi eleg? Nem tudom mit csinaljak. Hulyeseg lenne, ha bi vagy leszbi lennek, mert egyik fellel sem akarok szexelni. :D
2018. nov. 27. 02:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Nem akarsz szexelni a pasiddal, de ettől függetlenül legyen veled. Nem akarsz a lánnyal sem szexelni, de ő is jó lenne. Szerintem kérj karácsonyra egy óriás plüss macit, azt kedvedre ölelheted, ha pedig nincs hozzá kedved, behajíthatod az ágybeműtartóba.
2018. nov. 29. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Én például el tudom képzelni magam hasonló kapcsolatban, kinek mi a természetes. :)
2018. nov. 29. 20:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egyből pszichologust ajánlok.

Annyira szerte ágazó vagyaid vannak fiúval/lánnyal, kapcsolatban kapcsolat nélkül,stb. Ezt itt irogatásból nem tudjuk megoldani.

Csak találgatunk és nézünk,hogy mivan, mit akar ez csaj?

2018. nov. 30. 01:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt hívják aszexualitásnak ha jól sejtem. "Poligám biszexuális aszexuális" :D XD Végülis, ha 3, azonos vágyakkal rendelkező ember találkozik, megvalósítható a történet, bár én monogám leszbikus nő vagyok, ezért már az is fura számomra, hogy miért akar valaki így társat. Szeretethiány, szeretetfüggőség, társfüggőség, rezsicsökkentés,költséghatékonyság :D , magánytól való félelem, nekem ezek a fogalmak jutnak eszembe azonnal xD De aki keres, az talál :D
2018. dec. 1. 08:42
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Ne bántsátok már a kérdezőt, nekem privátban leírta, mi a szitu, senkinek nem kívánom azt, amin ő ment/megy keresztül. Annyira könnyen ítélkezünk a másik felett (sajnos néha én is ebbe a hibába esek)- akár pár mondat alapján, mikor azt se tudjuk, ki is ő valóban és min megy át, mi zajlik benne. Mindenkinek megvan a a saját története, a maga szarságjai, de attól senkinek nem lesz jobb, ha belerúg egyet a másikba.

2018. dec. 1. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha gondolod szívesen beszélgetek veled 😊
2018. dec. 2. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!