Fogadhatom a vendégeimet, páromat megpuszilhatom végre?
Sziasztok!
Szombaton kezdődött, de úgy, hogy nyelni se tudtam már..
Nyirokcsomóim is iszonyatosan fájtak, bedagadtak.
Cataflam - algopirin kombóval kihúztam a hétvégét , hétfő orvos.
Gennyes torokgyulladás. Adott ospamox 1000g 3x1-et. csütörtökön menjek vissza.
Se tanács se semmi :(
Neten kutatgatva kitaláltam a sós vizes öblögetést felváltva salvus vizzel. utóbbiból iszok is kicsit, nehogy a hasamra menjen..
Hétfő este óta nem fáj. Érzem, hogy valami nem az igazi a torkomban, de nem fáj, nem szúr..
gyógyit 3. napja szedem. Fertőzhetek még? Meddig fertőz ez a vacak? nyelv leghátulján még van hólyag, látom , de nem fehérlik már, elvileg a sós víz kitakarította. Több helyen is olvasgattam, hogy a hólyag akár hetekig ott lehet még :o(
Most akkor mi van? :( pici gyerkőceim vannak és vendégeim is jönnek pénteken, szintén kicsi gyerekkel...
Mellesleg a gyerekeimet és a páromat is "végignyalnám" ( puszi:)) ) már.. :(((
Fertőzhetek még?
Ha vemdégek jönnek és főzöl is, akkor nagyon kell vigyáznod, hogy fertőtlenítsd az evőeszközöket és külön kanállal kostólgassad úgy, hogy nem azzal mersz újra az ételbe, fertőzhet még a tünetek elmúlta után is pár napig.
Kérdezd meg csütörtökoön az orvost, ő majd látja, hogy akkor milyen állapotban lesz a torkod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!