Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hurutos köhögés nem akar fel...

Hurutos köhögés nem akar fel szakadni ?

Figyelt kérdés
Már egy ideje köhögök, egyszerűen nem akar fel szakadni, bármilyen köptetőt is használok .. segítsetek légyszi mi segíthet még, már megbolondulok … (38L)

ma 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Írd le, hogy mit használtál, mert így csak egy csak az ismertebbek felsorolását kaphatod, amit esetleg már alkalmaztál.
ma 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet kapni drogériákban eukaliptusz fürdősót, azt egy kád jó meleg vízbe beleteszed és amíg kellemes ellubickolsz benne.

Igyál sok folyadékot, az segíti a nyák oldását. Citromos-mézes meleg tea, pl. Sok pihenés.

ma 14:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Izlandi zuzmo, tussirex, ambroxol, most legutoljára ezt az ACC long pezsgőtablettát.. ez mintha hatna, csak nagyon lassan. Sok folyadek az meg van :) a pihenés meg az ülő fürdő nem opció két pici gyerek mellett :)
ma 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Már ne térj át egy másik szerre, de legközelebb a Suspensio Terpinit próbáld meg. Nekem nagyon hamar felszakítja.

Ezen kívül meg Salvus vizes inhalálás és orrspray.

ma 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Annyit hozzátennék még, hogy ne 1-2 nap alatt várd a csodát. Adj időt, hogy hasson a köptető. Csak azért írom, mert elég sokféle szert felsoroltál és ez alapján kicsit úgy tűnik nekem, mintha 1-2 naponta cserélgetted volna.
ma 15:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem “ egyszerre” használtam.. olyan 3-4 hetente vissza jön ez a hurutos köhögés … orr cseppet használok, meg inhalalok salvus vízzel, pár nap alatt javul azért a történet, de olyan mintha nem jönne fel rendesen a nyák - legalabbis nem mind, és ezért újból és újból előjön ez a köhögés.
ma 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:
(Ahogy vissza jött 3-4 hetente mindig más nyákoldoval próbálkoztam )
ma 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!