Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem vagyok leszbi DE szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok leszbi DE szeretnek egy lányt, akit atolelhetek, megpuszilhatom, osszebujhatunk. Ez furi? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Neha egyutt is alszunk, atkaroljuk egymást, simogatjuk néha egymást, a fejemet a hajaba turhatom es megsimogathatom a testet (az enyem tabu, mert nagyon szégyenlős lennek). De jo lenne egyutt fürödni (ha normalis testem lenne :D ) vagy az agyba bújni zuhanyzás után. Csók es szex nem feltetlenul kell, de néha ez jo lenne. O lenne az, akivel buliznék (segitene meg jocsajosabbnak kinezzel - eleg nőies vagyok-, de smink, haj, ruha ötlet johet bármennyi mennyiségben. Egyebkent a szerelmem egy ferfi, akivel nem szexelek (mar szexeltunk, de inkabb kihagynám). Vagyok női kozeledesre es mondjuk ennek az elfogadására. Léteznek olyan nok, akiknek ennyi eleg? Nem tudom mit csinaljak. Hulyeseg lenne, ha bi vagy leszbi lennek, mert egyik fellel sem akarok szexelni. :D
2018. nov. 27. 02:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Boci utolag ia a helyesírás miatt, én is látom.:DD
2018. nov. 27. 02:02
 2/16 kovpet ***** válasza:
68%
"Nem vagyok leszbi DE" ...mégis. :)
2018. nov. 27. 10:36
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Te aszexuális vagy, biztos léteznek még rajtad kívül. Én nem tudnám elképzelni, hogy mindezt csók és szex nélkül évekig csináljam valakivel.
2018. nov. 27. 19:15
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy aszexuális lennék. Mindig vagytam a szexre, de ez most valami új.
2018. nov. 27. 20:25
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem normális a tested, nem tetszik neked, de elég nőies vagy.

Szerelmed egy férfi, de nem szexelsz vele, egyszer elég volt.

Nem vagy leszbi, de nővel akarsz intim viszonyban lenni.

Valahol nagy zavarok vannak. Azt tudod mi van a lábad között?

És az meg is felel neked?

2018. nov. 27. 20:34
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok elég sportos es ez zavar. Nem vagyok elhizva, de van rajtam egy pici. Igen, ettől fuggelenul lehetek teljesen nőies, csinos es ízléses. Nem zárja ki egymást.

Pont nem tehetek azokról az érzésekről, amiket újabban erzek... Nyilván nagyon zavar es összezavarodott vagyok jelenleg, de ezért kértem segítséget (nem kioktatast vagy minősítést)...

2018. nov. 27. 20:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nevezheted kioktatásnak, de amíg nem kerülsz magaddal tisztába, ki vagy, mit akarsz, addig nem jutsz előrébb.

Most a jelek szerint szerepet játszol.

2018. nov. 27. 20:43
 8/16 A kérdező kommentje:
Ertem, hogy ez a véleményed. Ezzel nincs gond. De valamilyen tippet, otletet azert tudna valaki adni? Segítséget kérni jöttem fel... Azt mar reg megfejtettem, hogy nalam ez a téma nagyon zavaros es sosincs rendben
2018. nov. 28. 00:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Először trollkodni akartam valamit, de aztán olvastam a hozzászólásokat és meggondoltam magam. Szerintem az lehet (azon kívül, hogy nagyon fiatal lehetsz még, aki nincs tisztában önmagával és az identitásával), hogy szexuálisan nem vonz téged a barátod, hiába szereted, mint embert, testileg a lányokhoz vonzódsz. Csak ennek elfogadásában még annyira az elején jársz, hogy a lightosabb dolgokon túl- fogalmazzunk így-, mint a csók, simogatás még nem terjed túl a fantáziád. Azért is mondom ezt, mert ezzel én is így voltam. Idővel, ha utat engedsz neki, akkor letisztulnak ezek a vágyak és mikor lesz konkrét alanya az érzéseidnek, vágyaidnak, többet is el tudsz majd képzelni nővel.

De, hogy pontosabb válaszhoz juss, érdemes lenne pszichológust felkeresned, aki az érzéseid felismerésén és elfogadásán túl önmagad megismerésében is segít- ez a kulcs mindenhez.

2018. nov. 28. 06:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem Aszexuális biromantikus vagy.
2018. nov. 29. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!