Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok leszbi DE szeretnek egy lányt, akit atolelhetek, megpuszilhatom, osszebujhatunk. Ez furi? Tobbi lent
Nem normális a tested, nem tetszik neked, de elég nőies vagy.
Szerelmed egy férfi, de nem szexelsz vele, egyszer elég volt.
Nem vagy leszbi, de nővel akarsz intim viszonyban lenni.
Valahol nagy zavarok vannak. Azt tudod mi van a lábad között?
És az meg is felel neked?
Nem vagyok elég sportos es ez zavar. Nem vagyok elhizva, de van rajtam egy pici. Igen, ettől fuggelenul lehetek teljesen nőies, csinos es ízléses. Nem zárja ki egymást.
Pont nem tehetek azokról az érzésekről, amiket újabban erzek... Nyilván nagyon zavar es összezavarodott vagyok jelenleg, de ezért kértem segítséget (nem kioktatast vagy minősítést)...
Nevezheted kioktatásnak, de amíg nem kerülsz magaddal tisztába, ki vagy, mit akarsz, addig nem jutsz előrébb.
Most a jelek szerint szerepet játszol.
Először trollkodni akartam valamit, de aztán olvastam a hozzászólásokat és meggondoltam magam. Szerintem az lehet (azon kívül, hogy nagyon fiatal lehetsz még, aki nincs tisztában önmagával és az identitásával), hogy szexuálisan nem vonz téged a barátod, hiába szereted, mint embert, testileg a lányokhoz vonzódsz. Csak ennek elfogadásában még annyira az elején jársz, hogy a lightosabb dolgokon túl- fogalmazzunk így-, mint a csók, simogatás még nem terjed túl a fantáziád. Azért is mondom ezt, mert ezzel én is így voltam. Idővel, ha utat engedsz neki, akkor letisztulnak ezek a vágyak és mikor lesz konkrét alanya az érzéseidnek, vágyaidnak, többet is el tudsz majd képzelni nővel.
De, hogy pontosabb válaszhoz juss, érdemes lenne pszichológust felkeresned, aki az érzéseid felismerésén és elfogadásán túl önmagad megismerésében is segít- ez a kulcs mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!